Vitella Treox Gel na podrážděnou kůži 15 ml

Zdravotnický prostředek

Vitella Treox Gel podporuje regeneraci a re-epitelizaci podrážděné kůže při různých typech dermatitíd. Obsahuje tři účinné látky – ozonizovaný olivový olej, hyaluronát sodný a tokoferol acetát (vitamin E). více

Produkt není dostupný

Vitella Treox Gel podporuje regeneraci a re-epitelizaci podrážděné kůže při různých typech dermatitíd. Obsahuje tři účinné látky – ozonizovaný olivový olej, hyaluronát sodný a tokoferol acetát (vitamin E). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Vitella Treox Gel na podrážděnou kůži 15 ml"

Zdravotnický prostředek určený pro regeneraci a re-epitelizaci podrážděné kůže při akutních fázích různých typů dermatitíd.

Bez parfémů a parabenů.

Použití:

Přípravek obsahuje tři účinné látky – ozonizovaný olivový olej, hyaluronát sodný a tokoferol acetát (vitamin E).

  • Ozonizovaný olivový olej - patentovaná forma oxidace olivového oleje, která má protizánětlivé, antibakteriální a antimykotické vlastnosti. Tlumí zarudnutí kůže a svědění. Podporuje proliferaci buněk kůže.
  • Hyaluronát sodný - podporuje regeneraci kožních buněk a tkání. Je dobře známý také pro své výrazné hydratační vlastnosti. Zvláčňuje kůži, obnovuje její pružnost a schopnost zadržovat v sobě vodu.
  • Tokoferol acetát (vitamin E) - antioxidant, který chrání kůži před působením volných radikálů. Spolu s kyselinou olejovou slouží jako stabilizační faktor ozonu v přípravku.

Dávkování: Aplikujte na postižené oblasti kůže 2–3krát denně. Používejte maximálně 3–4 týdny.

Pokud problém ustoupí, ukončete použití přípravku dříve.

Složení:

Ozonizovaný olivový olej, tocoferol acetát (vitamin E), hyaluronát sodný, glycerylstearátcitrát, glycerylstearát, cetylalkohol, aqua, fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, diacetát glutamátu tetrasodného.

Velikost balení:

15 ml

Upozornění:

Není vhodné pro děti do 15 let. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití. Uchovejte v suchu a čistotě.

Netto: 31 g

Značka Vitella
Výrobce BENEMEDO
Kód produktu: MD344610
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3543072
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.