A-DERMA Phys-AC Hydra Kompenzační krém 40ml

Kosmetika

Kompenzační krém hydratuje, zklidňuje a kompenzuje účinky vysušující léčby pleti se sklonem k akné. Napomáhá zmírnit zánět a udržuje rovnováhu díky obsahu hydratačních kompenzačních aktivních látek s postupným uvolňováním. Tyto látky zaručují optimální snášenlivost a dlouhotrvající účinek přípravku. více

Produkt není dostupný

Kompenzační krém hydratuje, zklidňuje a kompenzuje účinky vysušující léčby pleti se sklonem k akné. Napomáhá zmírnit zánět a udržuje rovnováhu díky obsahu hydratačních kompenzačních aktivních látek s postupným uvolňováním. Tyto látky zaručují optimální snášenlivost a dlouhotrvající účinek přípravku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"A-DERMA Phys-AC Hydra Kompenzační krém 40ml"

Phys-AC je první řada fyziologické péče* o pleť se sklonem k akné. Díky přírodním aktivním látkám poskytuje výjimečnou účinnost a velmi dobrou kožní snášenlivost.

Phys-AC Hydra Kompenzační krém hydratuje, zklidňuje a kompenzuje účinky vysušující medikamentózní léčby pleti se sklonem k akné.
Je bohatý na kompenzační hydratační aktivní látky, díky nimž snižuje nadměrné odlupování kůže a zmírňuje pocity pnutí. Obsahuje přírodní aktivní látky (Extrakt z výhonků ovsa Rhealba® a kyselina glycyrrhetinová), které přispívají k zmírnění zčervenání a zklidňují podráždění.
Jemně parfemovaný. Fyziologické pH. Nekomedogenní. Hypoalergenní**.
Hlavní výhody:
- velmi dobrá kožní snášenlivost
- hydratuje a zklidňuje pleť
- kompenzuje účinky vysušující léčby pleti se sklonem k akné
- zmírňuje pocity pnutí
- napomáhá zmírňovat zánět
Účinné látky:
- extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek
- kyselina glutamová reguluje tvorbu kožního mazu
- kyselina glycyrrhetinová má protizánětlivý účinek
Výsledek:
- pleť je hydratovaná a získává zpět pocit komfortu a pružnosti
- jemný krém s výživnou ale nemastnou texturou zanechá na pleti ochranný plášť bez pocitu mastnoty.
*Laboratoře A-DERMA
Snášenlivost testována na aknózní pleti při lokální nebo perorální medikamentózní léčbě.
**Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.

Phyc-AC je řada speciálně vyvinutá pro hygienu a péči o pokožku se sklonem k akné. Přípravky této řady jsou charakteristické výjimečně účinným složením v kombinaci s velmi příjemnými texturami. Celá řada je velmi šetrná ke křehké kůži a pomáhá jí znovu vypadat skvěle.

Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.

Použití:
Naneste na celý obličej ráno a/nebo večer po očištění pleti Čisticím pěnivým gelem nebo Čisticí micelární vodou. Výborný podklad pod make-up.

Složení:
WATER (AQUA), ISOPROPYL PALMITATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), GLYCERIN, 1, 2-HEXANEDIOL, ARACHIDYL ALCOHOL, BEESWAX (CERA ALBA), GLYCERYL STEARATE, METHYL GLUCETH-20, PEG-100 STEARATE ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER, ARACHIDYL GLUCOSIDE, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT), BEHENYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), GLUTAMIC ACID, GLYCYRRHETINIC ACID, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), POLYSORBATE 85, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM

Velikost balení:
40 ml

Výrobce PIERRE FABRE DERMO
Kód produktu: MD327981
Druh zboží: Kosmetika
Značka: A-DERMA
Kód PDK 3240778
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.