Dr.Popov Regenerační balzám Krásná pleť 50ml

Kosmetika

Balzám Krásná pleť je směs olejů (mandlový, konopný, kokosový) a bambuckého másla s aktivními složkami: čistý extrakt z mořských řas, šťáva z listů rostliny Kočičí ocásek. Extrakt z mořských řas poskytuje okamžité vypnutí pleti. více

Produkt není dostupný

Balzám Krásná pleť je směs olejů (mandlový, konopný, kokosový) a bambuckého másla s aktivními složkami: čistý extrakt z mořských řas, šťáva z listů rostliny Kočičí ocásek. Extrakt z mořských řas poskytuje okamžité vypnutí pleti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Dr.Popov Regenerační balzám Krásná pleť 50ml"

Jemná a pružná pokožka bez vrásek je bezesporu přání každé ženy. Regenerační balzám KRÁSNÁ PLEŤ vám k hebké pokožce dopomůže, jeho pravidelné užívání přináší výsledky – vypíná pokožku a zaručuje její jemnost a pružnost.

Základem Regeneračního balzámu KRÁSNÁ PLEŤ je kombinace rostlinných olejů v nejvyšší kvalitě (konopný, mandlový a kokosový olej) a jemného bambuckého másla. K tomu jsme přidali extrakt z mořských řas a šťávu z listů africké rostliny Bulbine.
Rostlinné oleje dodávají pokožce hydrataci, jemnost a hebkost. Bambucké máslo (zvané také shea nebo karité) je vysoce vyživující a pečující a pokožka se díky němu stává vláčnou a hedvábnou. Přirozeně obsahuje vitamíny A, D, F a E a právě díky vitamínu A umí pleť vytvářet kolagen.
Extrakt z mořských řas poskytuje okamžité vypnutí pleti, zaručuje vynikající dlouhodobý efekt jejího zpevnění a chrání kůži proti oxidativnímu stresu.
Africká rostlina Bulbine (česky Kočičí ocásek), jejíž šťávu z listů jsme využili, je rostlina hojně využívána pro své příznivé dermatologické účinky. Látky obsažené ve šťávě aktivují tvorbu kolagenu, a tím zlepšují pružnost pleti a snižují tvorbu vrásek.
Extrakt z mořských řas i šťáva z listů africké rostliny Bulbine jsou čistě přírodní složky, s vysokým obsahem účinných a vědecky ověřených aktivních látek. Regenerační balzám KRÁSNÁ PLEŤ neobsahuje parabeny.

Pravidelné užívání Regeneračního balzámu KRÁSNÁ PLEŤ přináší výsledky – jemnou a pružnou pleť.

 

Použití:
1-2x denně nanášejte na očištěnou pleť a regenerační balzám do ní jemně vtírejte.

 

Složení:
bambucké máslo, kokosový olej, cetearyl alcohol, mandlový olej, včelí vosk, konopný olej, šťáva z listů rostliny Bulbine Frutescens, extrakt z mořských řas, Pullulan, vitamín E, slunečnicový olej, ethylferulat, chmelový extrakt, benzoát sodný, sorban draselný, voda, phenoxyethanol, kyselina citronová, parfém – směs přírodních silic

 

Velikost balení:
50ml

 

Upozornění:
Výrobek není určen pro děti do 3 let. Uchovávejte ho mimo dosah dětí.

 

Skladování:
V suchu při teplotě 5-25°C.

Výrobce DR POPOV
Kód produktu: MD360065
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Dr.Popov
Kód PDK 3837425
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.