CutisHelp AKNÉ konopná čistící emulze 100ml

Kosmetika

Přípravek pro jemné čištění problematické pleti při akné a seboroické dermatitidě (zvýšené produkci kožního mazu) zvláště v T-zóně. více

Produkt není dostupný

Přípravek pro jemné čištění problematické pleti při akné a seboroické dermatitidě (zvýšené produkci kožního mazu) zvláště v T-zóně. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"CutisHelp AKNÉ konopná čistící emulze 100ml"

Šetrná čistící emulze je určená pro jemné hloubkové čištění pleti při akné a seboroické dermatitidě. Důkladně odstraňuje make-up, zbavuje pleť nečistot a přebytku kožního mazu, zvláčňuje ji, napomáhá uvolňovat ucpané póry.

Použití:
Pleť navlhčete, malé množství emulze rozetřete v dlaních s troškou vody a naneste na pleť. Pleť zbytečně netřete, postupujte směrem od středu obličeje do stran. Následně opláchněte vlažnou vodou.

Složení:
Extrahovaný konopný olej, zinkový glukonát. Složení: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Urea, Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate-60, Cocoamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cannabis Sativa seed oil, Zinc Gluconate, Sodium Salicylate, Parfum.

Velikost balení:
100ml

Upozornění:
Doporučujeme nekombinovat bezprostředně s žádnými dalšími kosmetickými ani léčebnými prostředky, a to zejména na bázi kortikosteroidů, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takových preparátů. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží.

V případě neobvyklých projevů nebo přetrvání uvedené reakce používání ukončete, případně se obraťte na ošetřujícího lékaře.

Výrobce PARENTERAL
Kód produktu: MD268955
Druh zboží: Kosmetika
Značka: CutisHelp
Kód PDK 8595218200288
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.