Apotheke Kouzlo exotiky 4v1 20x2g

Čaje a rostlinné přípravky

Směs čtyř druhů ovocných aromatizovaných čajů: Mandarinka a granátové jablko, Limetka a grep, Pomeranč a guarana, Ananas a papája. více

Produkt není dostupný

Směs čtyř druhů ovocných aromatizovaných čajů: Mandarinka a granátové jablko, Limetka a grep, Pomeranč a guarana, Ananas a papája. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Apotheke Kouzlo exotiky 4v1 20x2g"

Premier čaje se vyznačují extra silnou chutí a výraznou vůní.  Obsahují ovoce, byliny a koření, které jsou připraveny ve speciální kombinaci.

Použití

Vhodný doplněk pitného režimu.

2-3 šálky za den.

1 sáček zalít 1/4 litrem vroucí vody a nechat vylouhovat.

Složení

Limetka a grep obsahuje: jablko plod, ibišek květ, šípek plod, ostružina list, přírodní mandarinkové aroma s mandarinkovou šťávou (7%), rakytník plod, lékořice kořen, příroní aroma se šťávou z granátového jablka (1%).

Pomeranč a guarana obsahuje: jablko plod, šípek plod, ostružina list, kyselina citronová, ibišek květ, pomerančová kůra, čekanka kořen, aroma a koncentrovaná citronová šťáva, aroma a koncentrovaná pomerančová šťáva, přírodní grapefruitové aroma, citronová kůra, koncentrovaná grapefruitová šťáva (0,96%), limetková kůra (0,5%).

Ananas a papája obsahuje: jablko plod, ostružina list, ibišek květ, čekanka kořen, aroma, kyselina citronová, pomerančová kůra (4%), šípek plod, guarana semeno (2%), ananas plod, broskev plod, vanilka, meruňková šťáva koncentrovaná.

Velikost balení

20 nálevových sáčků po 2 g.

Značka Apotheke
Výrobce MEDIATE
Kód produktu: MD301660
Druh zboží: Čaje a rostlinné přípravky
Kód PDK 2976117
Netto 40 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.