Allnature Noni 100% šťáva BIO 1000ml

Doplněk stravy

100% Bio Noni šťáva z plodů Noni - Morinda Citrifolia, bez obsahu konzervačních látek a bez přidaného cukru. Díky svým blahodárným účinkům napomáhá k optimalizaci lidského organismu. více

Produkt není dostupný

100% Bio Noni šťáva z plodů Noni - Morinda Citrifolia, bez obsahu konzervačních látek a bez přidaného cukru. Díky svým blahodárným účinkům napomáhá k optimalizaci lidského organismu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Allnature Noni 100% šťáva BIO 1000ml"

Přírodní doplněk stravy Noni Bio Premium od značky Allnature představuje ideálního pomocníka pro zlepšení fyzického i duševního zdraví a posílení přirozené obranyschopnosti. Plody Noni, které se získávají z rostliny Morinda citrifolia, jsou zdrojem celé škály tělu prospěšných látek. Nechybí v nich vitamíny A, C a E nebo vitamíny skupiny B, minerální látky, vlákninu, enzymy a cenné aminokyseliny. Spojení těchto důležitých živin příznivě působí na lidské zdraví. Šťáva z plodů Noni má jemnou chuť a působí blahodárně na lidský organismus. Obsahuje velké množství vitamínů, aminokyseliny, minerály, stopové prvky a enzymy. Mix těchto výživných látek posiluje obranyschopnost organismu a pomáhá zvyšovat duševní a fyzický výkon.

 

Použití:
Dospělí by měli užívat až 25ml ráno a večer, pokud možno na lačný žaludek. Doporučujeme začínat malým množstvím, jednou až dvěma lžícemi. Dávku lze postupně zvyšovat až do doporučené denní dávky.

 

Složení:
100% Noni BIO šťáva (Morinda citrifolia L.)

 

Velikost balení:
1000ml

 

Upozornění:
Přestože je šťáva určena i těhotným ženám, doporučujeme šťávu začít pravidelně konzumovat až po konzultaci s lékařem. Přípravek je zaregistrován jako doplněk stravy a není určen jako náhrada pestré stravy ani jako náhrada léků, které vám předepsal lékař. Nepřekračujte doporučené dávkování.

 

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce PARACELSUS
Kód produktu: MD304052
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Allnature
Kód PDK 3005296
Netto 1000 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.