Zaječická hořká voda 0.5l

Doplněk stravy

Přírodní velmi silně mineralizovaná minerální voda se zvýšeným obsahem fluoridů, hypertonická, síranohořečnatá z přírodního léčivého zdroje. více

Produkt není dostupný

Přírodní velmi silně mineralizovaná minerální voda se zvýšeným obsahem fluoridů, hypertonická, síranohořečnatá z přírodního léčivého zdroje. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Zaječická hořká voda 0.5l"

Hořká voda, která vyvěrá z pramene u obce Zaječice u Mostu v severních Čechách.  Svým složením patří mezi silně mineralizované minerální vody sírano-hořečnatého typu, je studená, hypertonická, nepatrně opaleskuje, je nažloutlá, bez pachu a má svíravě hořkou chuť.  Z chemického složení pak vyplývá i mechanismus účinků na lidský organismus.

Použití

Přípravek vyniká mírným, nedráždivým a zánětům zabraňujícím účinkem.  Snáší jej dobře i nejcitlivější organismus.  Hodí se zvláště k déle trvajícímu užívání při chronické ochablosti střev a dalších potížích.

Dávkování

Dospělí: 0,1-0,4 litru (1/2 až 2 sklenky vody) ráno na lačný žaludek nebo večer před spaním.  Užití před spaním nezpůsobuje nežádoucí jevy, protože se nevytvoří obtížné plyny a vyprázdnění následuje až příští ráno.

Děti a slabé osoby: plnou polévkovou lžíci po 1-2 hodinách.

Velikost balení

0,5 a 1 litr.

Výrobce BOHEMIA WATERS
Kód produktu: MD310572
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3088482
Netto 500 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.