Guareta Pudink s čokoládovou příchu.v prášku 3x35g

Doplněk stravy

Potravina určená pro zvláštní výživu. Náhrada jednoho jídla pro regulaci hmotnosti. Výrobek je součástí Dietních plánů Guareta. více

Produkt není dostupný

Potravina určená pro zvláštní výživu. Náhrada jednoho jídla pro regulaci hmotnosti. Výrobek je součástí Dietních plánů Guareta. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Guareta Pudink s čokoládovou příchu.v prášku 3x35g"

Potravina určená pro zvláštní výživu.

Použití

Pro náhradu jednoho či více hlavních jídel v rámci celodenní stravy.

Přípravek nevhodný pro osoby mladší 18 let.  Nevhodný pro osoby se závažnějším onemocněním srdce (krátké období po infarktu, poruchy srdečního rytmu), ledvin a jater, pro osoby s vředovou chorobou, pro diabetiky I. typu a osoby, které v posledním půl roce prodělaly mozkovou cévní příhodu.  Dietu nepodávat nemocným s intolerancí laktózy a s alergií na součásti mléka a osobám s poruchami příjmu a využití potravy.

Obsahuje zdroj fenylalaninu.  Nevhodný pro nemocné fenylketonurií.

Pacienti léčení perorálními antidiabetiky, diuretiky a antihypertenzívy:

U obézních diabetiků léčených pouze dietou nebo prášky (antidiabetiky) je podání přísné nízkoenergetické diety plně indikováno.  Obvykle bývá nutné po poradě s lékařem snížit dávku antidiabetik, diuretik (léků na odvodnění) a léků snižující krevní tlak.

Nevhodný pro těhotné a kojící ženy.

Při redukční dietě vypít denně 1,5-2 l tekutin ve formě vody či neslazené minerálky, nebo sodovky.  Příjem tekutin možno částečně hradit čajem a kávou, pokud je organismus snáší a nezakázal je lékař.  Nedílnou součástí redukčního režimu je přiměřené zvýšení pohybové aktivity.  Je možno doporučit chůzi, jízdu na kole a plavání ve vyhřátém bazénu.

Dávkování

1-4 sáčky denně místo hlavního jídla, pokud lékař nedoporučí jinak.  Ostatní jídla nutno přizpůsobit dietnímu programu, který by měl obsahovat dvě hlavní nízkoenergetická jídla s důrazem na příjem nízkotučných mléčných a masných výrobků, zeleniny a ovoce, přílohy v adekvátním množství (rýže, brambory, nízkovaječné těstoviny) a mlýnsko-pekárenské výrobky s vyšším obsahem vlákniny.

1-2 sáčky denně po dobu úpravy tělesné hmotnosti, nebo jako doplněk stravy při realimentaci, zvýšené tělesné aktivitě, v rekonvalescenci a při sportování.

1 sáček denně lze doporučit při dlouhodobém dodržování nízkoenergetické diety o energetickém obsahu 5-6 MJ.

Příprava a podání

Obsah sáčku nasypat do 200 ml nízkotučného mléka a pečlivě rozmíchat metlou, šejkrem, a nebo mixerem.  Uložit do chladničky asi na 3 minuty.

Složení

Mléčná bílkovina, sacharóza, nízkotučný kakaový prášek (14,3%), sojová bílkovina, inulin, rostlinný olej, škrob, stabilizátory (E450, E340), ztužený rostlinný tuk, laktóza, minerály, sladidlo (aspartam), sůl, čokoládová příchuť, vitaminy.

Fosfor 542,5 mg, vápník 362,3 mg, draslík 198,6 mg, hořčík 47,3 mg, železo 6 mg, zinek 4 mg, mangan 0,9 mg, jód 50 mikrogramů, selen 20 mikrogramů, měď 0,7 mikrogramů, vitamin C (kyselina askorbová) 25 mg, kyselina nikotinová 7 mg, vitamin E (tokoferol alfa) 5 mg, kyselina pantothenová 1,5 mg, vitamin B6 (pyridoxin) 0,7 mg, vitamin B2 (riboflavin) 0,7 mg, vitamin B1 (thiamin) 0,4 mg, vitamin A (retinol) 350 mikrogramů, kyselina listová 75 mikrogramů, biotin 50 mikrogramů, vitamin D (cholekalciferol) 1,7 mikrogramů, vitamin B12 (kyanokobalamin) 0,7 mikrogramů v 1 porci.

Energetická hodnota 1 porce (35 g): 523 kJ (125 kcal).

Velikost balení

3 sáčky po 35 g.

Výrobce DR STANEK
Kód produktu: MD366288
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Guareta
Kód PDK 3902872
Netto 35 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.