DietLine Hovězí maso s mrkví 280g

Doplněk stravy

Hotový pokrm, který je určen, jak do nízkoenergetického, tak běžného jídelníčku. Obsahuje vyvážené množství živin pro redukční režim. více

Produkt není dostupný

Hotový pokrm, který je určen, jak do nízkoenergetického, tak běžného jídelníčku. Obsahuje vyvážené množství živin pro redukční režim. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"DietLine Hovězí maso s mrkví 280g"

DietLine Hovězí maso s mrkví 280g je hotový nízkoenergetický pokrm. Obsahuje vyvážené množství živin pro redukční režim- nízký obsah tuků a sacharidů a zároveň vysoké množství bílkovin.

Obsahuje maso z plemene Charolais a voňavou, křehkou mrkev bez nahořklé chuti.

Použití

Odtrhněte víčko do půli a ohřívejte 2 minuty v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu. V horké vodní lázni je možné pokrm ohřát za 8 minut bez odtržení víčka. Lázeň s pokrmem pak ochlaďte studenou vodou.

Složení

Předvařené hovězí maso 37,5 % (hovězí maso, voda, glukózový sirup, sůl, stabilizátor (difosforečnan disodný), modifikovaný kukuřičný škrob), voda, mrkev 14,5 %, červené víno 11 %, brambory 5 %, mléčná bílkovina, přírodní aroma, cibule, modifikovaný kukuřičný škrob, máslo, byliny a koření, zahušťovadlo (guarová guma).

Průměrné výživové hodnoty v jedné porci (= 300 g): Energetická hodnota 215 kcal / 910 kJ, tuky 6,7 g - z toho nasycené 3,2 g, sacharidy 8,6 g - z toho cukry 2,1 g, vláknina 2,1 g, bílkoviny 29,0 g a sůl 3,2 g.

Velikost balení

280 g

Informace pro alergiky: obsahuje mléko.

Značka DietLine
Výrobce DR STANEK
Kód produktu: MD354971
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3743870
Netto 280 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.