KetoMix Proteinová polévka s kuřecí příchutí 250 g (10 porcí)

Doplněk stravy

Ketomix proteinová polévka s kuřecí příchutí je vhodná již od 1. fáze ketonové diety KetoMix, zdroj vitamínů a minerálních látek, nízký obsah tuků na porci, bez lepku, bez přidaného glutamátu. více

Produkt není dostupný

Ketomix proteinová polévka s kuřecí příchutí je vhodná již od 1. fáze ketonové diety KetoMix, zdroj vitamínů a minerálních látek, nízký obsah tuků na porci, bez lepku, bez přidaného glutamátu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KetoMix Proteinová polévka s kuřecí příchutí 250 g (10 porcí)"

Proteinová polévka KetoMix s kuřecí příchutí je díky svému složení vhodnou potravinou pro ketonovou dietu (dieta s výrazným omezením sacharidů).

Obsahuje minimum sacharidů, optimální množství bílkovin, minerálních látek i vitamínů. Pouhým rozmícháním polévkové směsi v horké vodě připravíte během chvilky své polední jídlo, svačinu nebo večeři. Polévku můžete obohatit přidáním bylinek, oblíbeného koření nebo zeleniny. Polévku KetoMix můžete využít nejen jako součást redukčního jídelníčku ketonové diety, ale i jako potravinu běžně doplňující pestrý jídelníček.

Použití:
Do nádoby nalijte 180 ml horké vody (80 °C). Přidejte 25 g směsi, dobře rozmíchejte a nechte 3 minuty odstát. Odměrka odpovídá přibližně 30 gramům sypké směsi jídel KetoMix. Jedna odměrka odpovídá přibližně jedné porci jídla KetoMix. Pro získání přesné gramáže doporučujeme použít digitální kuchyňskou váhu.

Složení:
Mléčný protein (emulgátor: lecitiny), sójový protein [emulgátor: lecitiny (sója)], aroma (obsahuje mléko), slunečnicový olej, cibule, zahušťovadlo: xanthan, směs koření a bylinek (šalotka, petržel, kurkuma), glukózový sirup, minerální látky: draslík (chlorid draselný), hořčík (oxid hořečnatý), železo (fumarát železnatý), zinek (oxid zinečnatý), mangan (síran manganatý), měď (síran měďnatý), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný); sůl, modifikovaný škrob, maltodextrin, vitaminy: vitamin C (kyselina L- askorbová), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin E (D-alfa-tokoferyl acetát), vitamin B5 (D- pantothenát vápenatý), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamin hydrochlorid), vitamin A (retinyl-acetát), vitamin B9 (kyselina pteroylmonoglutamová), biotin (D-biotin), vitamin B12 (kyanokobalamin), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin K (fytomenadion).

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1565 kJ / 371 kcal, Tuky 8,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, Sacharidy 12 g, z toho cukry 5,1 g, Vláknina 2,9 g, Bílkoviny 61 g, Sůl 5,7 g.

Velikost balení:
10 porcí

Upozornění:
Alergeny: mléko, sója. Může obsahovat stopy korýšů, vajec, ryb, ořechů, celeru. Nízkosacharidová dieta není vhodná pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby během rekonvalescence po nemoci (operaci), osoby s poruchou příjmu potravy, osoby trpící na dnu, diabetes nebo jiné metabolické onemocnění, anebo onemocnění ledvin a jater, pro lidi s nádorovým onemocněním, lidi s onemocněním krve a srdce, pro seniory a osoby, které mají podváhu nebo alergii na některou složku produktu. Pokud si nejste jistí, že můžete výrobek používat, poraďte se s lékařem.

Výrobce ROSEMED HOLDING
Kód produktu: MD396021
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: KetoMix
Kód PDK 8594196639639
Netto 250 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.