Ladival dětská pokožka sprej OF30 200ml

Kosmetika

Řada Ladival Pro děti je speciálně vyvinuta na ochranu jemné dětské kůže. Spolehlivě chrání dětskou pokožku před spálením a následným poškozením okamžitě po nanesení. více

Produkt není dostupný

Řada Ladival Pro děti je speciálně vyvinuta na ochranu jemné dětské kůže. Spolehlivě chrání dětskou pokožku před spálením a následným poškozením okamžitě po nanesení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Ladival dětská pokožka sprej OF30 200ml"

Ladival SPF 20 sprej pro děti byl speciálně vyvinut na ochranu jemné dětské pokožky před slunečním zářením. Je vhodný i pro extrémně citlivou pokožku. Velmi dobře je snášen dětmi s atopickým ekzémem. Je vhodný při neurodermitidě.
Zajišťuje spolehlivou a vyváženou ochranu UVA/UVB. Přípravek se příjemně nanáší a zabraňuje vysychání pokožky. Je extra voděodolný. Zabraňuje poškození pokožky způsobené infračerveným zářením typu A (IR-A).

 

Použití:
Nastříkejte před sluněním dostatečně silnou vrstvu a rozetřete. Aplikaci je doporučeno pravidelně opakovat pro zachování ochrany, zejména po koupání.
Vždy aplikujte dostatečnou vrstvu, při příliš malé vrstvě se snižuje ochranný účinek.

 

Složení:
vitamin E, ošetřující oleje a další

 

Velikost balení:
200ml

 

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu se všemi druhy textilií - může zanechat trvalé skvrny. Batolata a malé děti je nutné chránit před přímým sluncem, použivat oblečení a sluneční ochranu s vysokým faktorem. Nadměrné slunění představuje zdravotní riziko.

 

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce STADA
Kód produktu: MD268524
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Ladival
Kód PDK 4011548009833
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.