Hami 24+ 600g

Dětská výživa

Batolecí mléko Hami od ukončeného 24. měsíce má jedinečné složení s OptiNutri, které dodá děťátku vše potřebné, aby mohlo naplno a s chutí objevovat svět kolem sebe. více

Produkt není dostupný

Batolecí mléko Hami od ukončeného 24. měsíce má jedinečné složení s OptiNutri, které dodá děťátku vše potřebné, aby mohlo naplno a s chutí objevovat svět kolem sebe. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Hami 24+ 600g"

Mléčná výživa malých dětí, v prášku.

Batolecí mléko Hami 4 (od ukončeného 24. měsíce).

Z malých miminek po dvou letech vyrostla neposedná batolátka, která mají energie na rozdávání. Každý den je pro ně dobrodružství, během kterého se naučí vždy něco nového. Víte že, například pro normální vývoj mozku a rozvoj poznávacích funkcí potřebují batolata až 2,5x více jódu a 2x více železa než dospělí *.

Batolecí mlíčko Hami 4 obsahuje jedinečné složení OptiNutri, které dokáže uspokojit mlsné jazýčky i pomoci v rámci smíšené a vyvážené stravy naplnit velké nároky malých bříšek. Navíc obsahuje právě jód a železo, které přispívají k normálnímu rozvoji poznávacích funkcí2. Kromě toho tu najdete i unikátní prebiotickou vlákninu GOS/FOS a vitamín D společně s vápníkem. Mlíčko Hami 4 je jednoduše přesně přizpůsobené potřebám vašeho malého gurmána tak, aby bylo vhodnou součástí jeho smíšené a vyvážené stravy!

A co v mlíčku Hami 4 nenajdete? Samozřejmě palmový olej, konzervanty1 nebo umělá aromata1.

A navíc se mléko lehce připravuje a malým bříškům moc chutná!

* v přepočtu na kilogram hmotnosti těla v souladu s Referenčními hodnotami pro příjem živin DACH (Společnost pro výživu, z.s.), 2019, Společnost pro výživu ČR: Výživové doporučené dávky (DACH) - referenční hodnoty pro příjem živin, Výživa servis s.r.o., 2011.
1 tak jako všechna kojenecká a dětská výživa dle požadavků legislativy.
2 Batolecí mléko Hami 4 obsahuje vitamin D a vápník potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí, železo a jód přispívající k rozvoji poznávacích funkcí. Obsahuje vitamíny A, C a D přispívající k normální funkci imunitního systému

A v čem je batolecí mlíčko Hami 4 tak jedinečné?
Díky jedinečnému složení OptiNutri pomůže v rámci smíšené a vyvážené stravy děťátku zajistit tolik potřebné vitamíny a minerály. Děťátko totiž v tomto věku potřebuje například až 2x více železa a 2,5x více jódu než my dospěláci*.

Batolecí mlíčko Hami 4 MÁ:

  • jedinečnou prebiotickou vlákninu GOS/FOS,
  • vitamín D a vápník, které podporují normální růst a vývin kostí2,
  • jód a železo přispívající k rozvoji poznávacích funkcí2,
  • vitamíny A, C a D přispívající k normální funkci imunitního systému2.

Batolecí mlíčko Hami 4 NEMÁ:

  • palmový olej,
  • konzervanty1,
  • umělá aromata1.

Těšte se také na super snadnou a rychlou přípravu mlíčka Hami 4, mléko se skvěle rozpouští a nehrudkovatí!

* V přepočtu na kilogram hmotnosti těla v souladu s Referenčními hodnotami pro příjem živin DACH (Společnost pro výživu, z.s.), 2019, Společnost pro výživu ČR: Výživové doporučené dávky (DACH) - referenční hodnoty pro příjem živin, Výživa servis s.r.o., 2011.
1 Tak jako všechna kojenecká a dětská výživa dle požadavků legislativy.
2 Batolecí mléko Hami 4 obsahuje vitamin D a vápník potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí, železo a jód přispívající k rozvoji poznávacích funkcí. Obsahuje vitamíny A, C a D přispívající k normální funkci imunitního systému.

Použití

Důležité rady

Mléko spotřebujte do 2 hodin od jeho přípravy. Nedopitou výživu zlikvidujte.
Neohřívejte v mikrovlnné troubě, nerovnoměrné ohřátí může způsobit opaření.
Nikdy nepřidávejte více odměrek, než je uvedeno v návodu, ani cokoli jiného.

Důležité upozornění

Hami 4 je určeno pro výživu dětí od 2 let jako součást smíšené a vyvážené stravy dítěte, není náhradou mateřského mléka. Kojení je pro dítě to nejlepší. Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky - zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pečujte pravidelně o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře. Pro zdraví dítěte je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení. Hami 4 není určeno pro výživu kojenců do 1 roku věku. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let věku a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.

Dávkování

100 ml Hami 4 (90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky prášku) = 264 kJ (63 kcal).
1 zarovnaná odměrka = 4,5 g sušeného přípravku

Přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.

Příprava a podání

Návod na přípravu

  1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody vlijte do vysterilizovaného hrnečku.
  2. Do hrnečku s vodou přidejte odpovídající množství prášku. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
  3. Důkladně směs v hrnečku promíchejte.
  4. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, maltodextrin, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy 4,47 % (z mléka), fosforečnan vápenatý, citronan draselný, uhličitan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,3 %, citronan hořečnatý, chlorid draselný, citronan sodný, kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, inositol, síran železnatý, síran zinečnatý, D-pantothenát vápenatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, antioxidant: askorbylpalmitát, nikotinamid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadion, D-biotin, kyanokobalamin.

Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Alergeny

Mléko.

Výživové údaje na 100 ml mléka

Energetická hodnota 264 kJ/63 kcal
Tuky 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,68 g
Sacharidy 8,1 g
z toho cukry 6,4 g
Vláknina 0,3 g
Mléčné bílkoviny 1,3 g
Sůl 0,06 g
Sodík 23,2 mg

Velikost balení

600 g

Skladování

Uchovávání

Po každém použití obal pečlivě uzavřete.
Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce).
Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.
Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.

Skladujte na suchém a chladném místě při pokojové teplotě (max. do 25 °C, ne v chladničce). Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobce NUTRICIA
Kód produktu: MD331414
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Hami
Kód PDK 3309755
Netto 600 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.