Sunar Complex 3 banán 600g

Dětská výživa

Sunar Complex Banán je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a je vhodný pro děti od 12.měsíce. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku.Vápník a vitamin D podporují růst kostí. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. více

Produkt není dostupný

Sunar Complex Banán je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a je vhodný pro děti od 12.měsíce. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku.Vápník a vitamin D podporují růst kostí. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Sunar Complex 3 banán 600g"

Sunar Complex 3 banán je mléčná výživa s banánovou příchutí v prášku je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 12. měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeny. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy.

Unikátní receptura batolecího mléko Sunar Complex 3 je podle vzoru mateřského mléka přizpůsobena speciálním potřebám batolat, proto obsahuje více důležitých živin než kravské mléko:
- Omega 3 mastné kyseliny DHA pro správný vývoj mozku
- Vitaminy A, C, D a železo pro správnou funkci imunitního systému
- Regulovaný obsah bílkovin, který nezatěžuje mladé ledviny vašeho dítěte

Použití:
Zarovnaná odměrka obsahuje 4,4 g Sunar Complex 3 a odpovídá 87,7 kJ (20,5 kcal). 100 ml Sunar Complex 3 = 3 zarovnané odměrky (13,3 g prášku) 90 ml vody.

Počet mléčných dávek se liší podle věku dítěte, dávkovací tabulka je uvedena na obale. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Složení:
Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, kokosový olej, řepkový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), vápenaté soli kyseliny fosforečné, citronan draselný, uhličitan vápenatý, přírodní banánové aroma, emulgátor (sójový lecitin), chlorid hořečnatý, chlorid sodný, L-askorbát sodný, rybí olej, cholin chlorid, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, D-alfa-tokoferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, síran manganatý, kyanokobalamin.

Výživové údaje na 100 ml: Energie 262 kJ/62 kcal, Tuky 2,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, Sacharidy 8,3 g, z toho cukry 5,5 g*, Mléčné bílkoviny 1,4 g, Sůl 0,06 g.

Velikost balení:
600 g.

Upozornění:
Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin.

Značka Sunar
Výrobce HERO
Kód produktu: MD368490
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 3929008
Netto 600 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.