HiPP 3 Junior Combiotik 4x500g

Dětská výživa

HiPP 3 JUNIOR Combiotik se ideálně hodí jako mléčný nápoj k snídani, do musli, k večeři nebo k pití v průběhu dne - z hrnečku. HiPP 3 JUNIOR Combiotik můžete podávat od 1 roku v návaznosti na jakékoliv pokračovací mléko. více

Produkt není dostupný

HiPP 3 JUNIOR Combiotik se ideálně hodí jako mléčný nápoj k snídani, do musli, k večeři nebo k pití v průběhu dne - z hrnečku. HiPP 3 JUNIOR Combiotik můžete podávat od 1 roku v návaznosti na jakékoliv pokračovací mléko. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HiPP 3 Junior Combiotik 4x500g"

I po svých prvních narozeninách mají děti speciální výživové požadavky. HiPP 3 JUNIOR Combiotik obsahuje důležité živiny pro správný růst Vašeho dítěte, a to v potřebném množství: redukované množství bílkovin odpovídající věku dítěte(1), důležité vitamíny a minerály pro zdravý vývoj.

- Pro první zoubky*
- PROBIOTIK - mléčné kultury L. fermentum, které se vyskytují v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury - v individuální variabilitě a množství.
- PRAEBIOTIK
- Galaktooligosacharidy GOS z laktózy. Laktóza je hlavním sacharidem mateřského mléka. Složky GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.
- METAFOLIN (2) - zdroj folátu - inspirované přírodou.
- Vápník a vitamín D*: malé děti potřebují až 3x více vápníku a 7x více vitamínu D ve srovnání s dospělými(3). Vápník: přispívá k normálnímu vývoji kostí, vitamín D: přispívá k normálnímu vývoji kostí a zubů.
- Jód** - přispívá k rozvoji poznávacích schopností a k normální funkci štítné žlázy
- Vitamín C*** - podporuje správnou funkci imunitního systému a vstřebávání železa
- Vyrobeno v harmonii s přírodou

* Vápník a vitamin D: malé děti potřebují až 3x více vápníku a 7x více vitaminu D ve srovnání s dospělými (3) (zdroj: German Society of Pediatrics and Adolescent Medicine)
** Jód: přispívá k rozvoji poznávacích schopností a k normální funkci štítné žlázy
*** Vitamin C: podporuje správnou funkci imunitního systému a vstřebávání železa
(1) HiPP 3 JUNIOR Combiotik - 1,0 g/100 ml, kravské mléko - 3,3 g/100 ml
(2) Metafolin je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, Německo. HiPP je jediná kojenecká výživa s bioaktivním folátem Metafolin
(3) Malé děti (12 kg) potřebují více živin na kg hmotnosti než dospělí (80 kg), EFSA 2013, WHO Growth standards

Špičková kvalita HiPP
Při výběru surovin dodržuje značka HiPP striktní legislativní nařízení pro výrobu batolecího mléka. Přísné kontroly kvality - od prvních surovin až po konečný výrobek - zaručují nejvyšší bezpečnost pro Vás a Vaše dítě.

HiPP 3 JUNIOR Combiotik se ideálně hodí jako mléčný nápoj k snídani, do müsli, k večeři nebo k pití v průběhu dne - z hrnečku. HiPP 3 JUNIOR Combiotik můžete podávat od 1 roku v návaznosti na jakékoliv pokračovací mléko.

Použití:
1) Pitnou vodu před každou přípravou čerstvě převaříme a necháme zchladnout na cca 40°C až 50°C.
2) Vodu nalijeme do láhve.
3) Odměrku lehce naplníme výrobkem. Odměřené množství výrobku přidáme do láhve.
4) Láhev uzavřeme a důkladně protřepeme.
5) Zchladíme na teplotu vhodnou k pití (cca 37°C). Teplotu prověříme.

Množství nápoje a dávkování:
Doporučené dávkování jsou 2 porce HiPP 3 JUNIOR Combiotik denně. Uvedené množství mléka a počet porcí je orientační. Dítě nemusí vypít celý hrníček.

Na 150ml připravené výživy je potřeba 135ml vody a 3 odměrky mléka.

Složení:
odtučněné mléko, laktóza (z mléka), rostlinné oleje (palmový(1), řepkový, slunečnicový), galaktooligosacharidy z laktózy (z mléka), citronan draselný, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, vápenaté soli kyseliny citronové, síran hořečnatý, rybí olej, L-askorbát sodný (vitamín C), síran zinečnatý, síran železnatý, stabilizátor kyselina mléčná, mléčné kultury [L. fermentum hereditum(2)], riboflavin (vitamín B2), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, L-methylfolát vápenatý [Metafolin (3)], D-biotin, cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamin (vitamín B12)

Výživové údaje na 100ml připravené výživy:
Energetická hodnota 211 kJ/ 51 kcal, Tuky 2,8 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g, mononenasycené mastné kyseliny 1,2 g, polynenasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 5,0 g - z toho cukry* 5,0 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 1,0 g, Sůl 0,05 g**

Minerální látky:
Draslík 155 mg, Vápník 120 mg (22 %***), Fosfor 71 mg, Hořčík 12 mg (15 %***)

Vitamíny:
Vitamin A 36 mcg (9 %***), vitamin D 2,3 mcg (33 %***), vitamin C 7,7 mg (17 %***), Vitamin B2 0,18 mg (26 %***), Kyselina listová 11,3 mcg (15 %***), Vitamin B12 0,38 mcg (48 %***), Biotin 3,6 mcg (36 %***)

Stopové prvky:
Železo 1,2 mg (15 %***), Zinek 0,41 mg (8 %***), Jód 14 mcg (18 %***)

Další výživové údaje:
Kyselina linilová (Omega-6 mastná kyselina) 0,31 g, Kyselina alfa-linolenová (Omega-3 mastná kyselina) 0,04 g, Kyselina dokosahexaenová 7,6 mg, Laktóza* 4,8 g, Galaktooligosacharidy 0,7 g

(1) z certifikovaného trvale udržitelného hospodářství
(2) Limosilactobacillus fermentum CECT5716
(3) Metafolin je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, Německo. HiPP je jediná kojenecká výživa s bioaktivním folátem Metafolin.
* Přirozený mléčný cukr
** Přepočítané z přirozeně se vyskytujících složek surovin.
*** Referenční hodnoty příjmu

Velikost balení:
4x 500g

Upozornění:
Nevhodné pro výživu dětí do ukončeného 12. měsíce. HiPP 3 JUNIOR Combiotik je určen k pití z hrnečku, pro děti od ukončeného 12. měsíce jako součást smíšené a vyvážené stravy. Pečujte o pravidelnou zubní hygienu - obzvláště před spaním. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte. Mléčná výživa s odtučněným mlékem a rostlinnými oleji pro malé děti od 1 roku v prášku.

Skladování:
Dle doporučení výrobce. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Hipp
Výrobce HIPP
Kód produktu: MD385627
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 4679123
Netto 2000 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.