Nutrilon 1 Pepti RTF 24x90ml - EXPIRACE 02/06/2022

Dětská výživa

Mléčná výživa s hydrolyzovanou bílkovinou určená k dietnímu postupu u kojenců: při počáteční nedostatečné laktaci pro vysoce účinné snižování rizika vzniku alergií na bílkovinu kravského mléka / při prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka. více

Produkt není dostupný

Mléčná výživa s hydrolyzovanou bílkovinou určená k dietnímu postupu u kojenců: při počáteční nedostatečné laktaci pro vysoce účinné snižování rizika vzniku alergií na bílkovinu kravského mléka / při prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Nutrilon 1 Pepti RTF 24x90ml - EXPIRACE 02/06/2022"

Nutrilon 1 Pepti RTF je hypoalergenní mléčná výživa s hydrolyzovanou (rozštěpenou) bílkovinou určena k dietnímu postupu u kojenců od narození při počáteční nedostatečné laktaci. Obsahuje bílkoviny s krátkým řetězcem a volné aminokyseliny. Dále obsahuje směs oligosacharidů scGOS/lcFOS (9:1).

Balení obsahuje 24x 90 ml.

Potravina pro zvláštní výživu, počáteční mléčná kojenecká výživa.

Dávkování a způsob užití

Přesné dávkování a objem jednotlivých dávek výživy určí vždy lékař podle energetických potřeb dítěte a potřeby tekutin.
  1. Před samotnou přípravou si vždy pečlivě umyjte ruce a vše , co budete používat k podání výživy.
  2. Vysterilizujte savičku varem ve vodě (10 minut).
  3. Ohřejte lahvičku Nutrilon 1 Pepti ve vodní lázni a nechte ji zchladnout na příslušnou teplotu.
  4. Otevřete láhev a nasaďte na láhev sterilní savičku. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí.
  5. Savičku ihned po použití vyčistěte a použitou láhev vyhoďte.

Složení

Koncentrát hydrolyzované syrovátkové bílkoviny (z mléka), maltodextrin, rostlinné oleje (palmový, řepkový, kokosový, slunečnicový, olej z mikrobiologických zdrojů), galaktooligosacharidy (z mléka) 8 %, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citronovou), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, rybí olej, chlorid hořečnatý, citronan sodný, uhličitan vápenatý, cholin chlorid, kyselina L-askorbová, taurin, L-askorban sodný, síran železnatý, inositol, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5'-monofosfátu, cytidin 5'-monofosfát, DL-alfa-tokoferyl acetát, adenosin 5'-monofosfát, sodná sůl inosin 5'-monofosfátu, L-karnitin, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl guanosin 5'-monofosfátu, D-biotin, síran měďnatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinyl palmitát, DL-alfa-tokoferol, kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid (B1), riboflavin (B2), cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, jodid draselný, fytomenadion, seleničitan sodný.
Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

100 ml výživy odpovídá 280 kJ (67 kcal).

Upozornění

Nutrilon 1 Pepti by neměl být podáván kojencům s nesnášenlivostí laktózy.

Pro výživu novorozenců a kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou zastoupením svých živin a jejich kvalitou mateřské mléko. Nutrilon 1 Pepti je nutričně kompletní počáteční výživa, která je vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemohou být kojeni. Nutrilon 1 Pepti je možné používat jen pod lékařským dohledem. Pro zdraví kojenců je důležité dodržování návodu na použití i uvedených doporučení. Jakékoliv pochyby a dotazy konzultujte se svým ošetřujícím lékařem.
Výrobce NUTRICIA
Kód produktu: MD388934
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Nutrilon
Kód PDK 10000000000650
Netto 2160 ml
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.