HiPP MLÉKO TEKUTÉ HiPP 1 BIO Combiotik 200ml

Dětská výživa

HiPP 1 BIO Combiotik je počáteční mléčná kojenecká výživa v tekuté formě s praktickým balením a rychlou přípravou. Má vyvážené složení inspirované mateřským mlékem. Určená pro kojence od narození. Vhodná na cesty, procházky či při hlídání. více

Produkt není dostupný

HiPP 1 BIO Combiotik je počáteční mléčná kojenecká výživa v tekuté formě s praktickým balením a rychlou přípravou. Má vyvážené složení inspirované mateřským mlékem. Určená pro kojence od narození. Vhodná na cesty, procházky či při hlídání. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HiPP MLÉKO TEKUTÉ HiPP 1 BIO Combiotik 200ml"

Inspirované mateřským mlékem • Obsahuje z cukrů pouze laktózu: Vaše dítě můžete krmit tak často a tolik, kolik potřebuje (stejně jako mateřské mléko) - Má vyvážené složení, optimalizované dle věku dítěte • PRAEBIOTIK • Obsahuje DHA (kyselinu dokosahexaenovou) - jako všechna počáteční mléka. DHA patří mezi omega-3 mastné kyseliny. - V té nejvyšší BIO kvalitě s osobní zárukou majitele firmy - Snadná a rychlá příprava • Před použitím stačí lahvičku protřepat a ohřát ve vhodné nádobě na 37°C. Neohřáté mléko uchovejte v uzavřené lahvi v ledničce a spotřebujte do 24 hodin po otevření. - V praktické a znovu uzavíratelné lahvičce • Dítě z ní může přímo pít: Na lahvičku pasují standardní velikosti mléčných saviček. • Vhodné i na cesty a procházky, pro aktivní maminky. Snadnou přípravu ocení i tatínek nebo babičky při hlídání.

Použití:
Od narození, během prvních měsíců života, jako dokrm k mateřskému mléku, dle potřeby stejně jako mateřské mléko. Určeno k přímé spotřebě po tepelné úpravě. Skladujte v suchu při max 25°C. Víčko musí být před prvním použitím nepoškozené, jinak nepoužívejte. Během skladování může dojít k mírnému oddělení složek, lahvičku protřepte. Neohřívejte v mikrovlnce. Neohřáté mléko uchovejte v uzavřené lahvi v ledničce a spotřebujte do 24 hodin po otevření. Požadované množství dle doporučeného dávkování ohřejte ve vhodné nádobě na 37 °C. Ověřte vyhovující teplotu mléka. Ihned krmte. Zbytky ohřátého mléka již znovu nepodávejte! Nesprávná příprava a uchovávání ohřátého mléka dlouhou dobu může ohrozit dítě, např. růstem bakterií. Láhev a její součásti vymyjte.

Složení:
MLÉČNÁ SYROVÁTKA*, odtučněné MLÉKO*, SMETANA*, LAKTÓZA* (z MLÉKA*), rostlinné oleje* (slunečnicový*, řepkový*), galaktooligosacharidy* z LAKTÓZY (z MLÉKA*), emulgátor lecitin*, RYBÍ olej¹, olej z Mortierella alpina¹, vápenaté soli kyseliny citrónové, cholin, draselné soli kyseliny citrónové, chlorid vápenatý, vápenaté soli kyseliny ortofosforečné, L-fenylalanin, chlorid draselný, L-askorbát sodný + askorbyl-L-palmitan (vitamín C), chlorid sodný, hydroxid draselný, citronan sodný, L-tryptofan, L-histidin, síran zinečnatý, síran železnatý, hydroxid hořečnatý, nikotinamid, DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), síran měďnatý, D-pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), hydrochlorid pyridoxinu (vitamín B6), jodičnan draselný, Metafolin (L-methylfolát vápenatý), seleničitan sodný, fytomenadion (vitamín K), síran manganatý, cholekalciferol (vitamín D), D-biotin, kyanokobalamin (vitamín B12). ¹obsahuje DHA dle zákona, DHA patří mezi omega-3 mastné kyseliny* *z ekologického zemědělství (DE-ÖKO-001) Metafolin je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, Německo. HiPP je jediná kojenecká výživa s bioaktivním folátem Metafolin.

Velikost balení:
200 ml

Upozornění:
Potravina pro zvláštní výživu. Kojení je to nejlepší pro vaše dítě. Vhodné od narození, nemohou-li být kojenci kojeni. Výrobek užívejte jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. Jako mateřské mléko, obsahují také počáteční kojenecké výživy sacharidy, které jsou důležitou součástí výživy vašeho dítěte. Častý nebo trvalý kontakt zubů se sacharidy může způsobit vznik zubního kazu. Dbejte na zubní hygienu, věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému životnímu stylu vašeho dítěte.

Značka Hipp
Výrobce GABLER-SALITER
Kód produktu: MD384693
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 4657202
Netto 200 ml
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.