Nutrilon Human Milk Fortifier 50x2.2g

Dětská výživa

Nutrilon Human Milk Fortifier - přídavek do mateřského mléka pro pokrytí potřeb nedonošeného dítěte. Určeno k dietnímu postupu při výživě nedonošených kojenců a dětí s nízkou porodní hmotností, a to k obohacení mateřského mléka. více

Produkt není dostupný

Nutrilon Human Milk Fortifier - přídavek do mateřského mléka pro pokrytí potřeb nedonošeného dítěte. Určeno k dietnímu postupu při výživě nedonošených kojenců a dětí s nízkou porodní hmotností, a to k obohacení mateřského mléka. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Nutrilon Human Milk Fortifier 50x2.2g"

Přídavek do mateřského mléka pro pokrytí potřeb nedonošeného dítěte. Je určen pro řízenou dietní výživu při výživě nedonošených kojenců k obohacení mateřského mléka.

Nutrilon HMF je směs hydrolyzované mléčné bílkoviny, sacharidů, vitamínů, minerálních látek a stopových prvků bez přídavku tuku. Přípravek se přidává do mléka matky novorozence nebo do mateřského mléka z "mléčné banky" s cílem poskytnout novorozenci dostatek živin (k pokrytí individuálních potřeb). Pro jeho správnou přípravu věnujte pečlivou pozornost dalším pokynům k použití.

Potravina pro zvláštní lékařské účely, musí být používána pod dohledem lékaře.

Použití:
Přesné dávkování a objem jednotlivých dávek výživy určí vždy lékař v závislosti na typu mateřského mléka, porodní hmotnosti, délce těhotenství a zdravotním stavu kojence. Základní dávkování je jeden sáček (2,2g prášku) rozpuštěný v 50ml teplého mateřského mléka. Jeden sáček (2,2g prášku) představuje 33kJ (8 kcal).

1. Vždy pečlivě umyjte vše, co budete používat k podávání výživy.
2. Vysterilizujte savičku a lahvičku 10minutovým varem ve vodě.
3. Použijte mléko matky novorozence nebo mateřské mléko z „mléčné banky“. Mateřské mléko můžete ohřát přímo v lahvičce a nechat zchladnout na příslušnou teplotu. Sterilní obsah sáčku Nutrilon HMF přidejte do mateřského mléka a důkladně protřepejte (30-60 vteřin).
4. Nasaďte na láhev sterilní savičku. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí. Podávejte ihned.
5. Savičku a lahvičku ihned po použití vyčistěte a sáček vyhoďte.

Složení:
maltodextrin, hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (z mléka), hydrolyzát kaseinu (z mléka), glycerofosforečnan vápenatý, mléčnan vápenatý, chlorid sodný, citran hořečnatý, citran sodný, kyselina L-askorbová, chlorid draselný, DL-α-tokoferyl acetát, L-tryptofan, nikotínamid, retinylacetát, cholekalciferol, síran zinečnatý, D-pantothenát vápenatý, fytomenadión, riboflavín, kyanokobalamín, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, síran měďnatý, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin.

Výrobek obsahuje laktózu.

Velikost balení:
50x 2.2g

Upozornění:
Nikdy znovu nepodávejte nedopitou dávku výživy! Není-li použit celý sáček, zbylý obsah vyhoďte.

Skladování:
V suchu při teplotě do 25°Ϲ. Baleno v ochranné atmosféře.

Značka Nutrilon
Výrobce NUTRICIA
Kód produktu: MD339728
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 3485530
Netto 110 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.