Gerber Zelenina s telecím masem BIO 190g

Dětská výživa

Gerber dětský příkrm zelenina s telecím masem je maso-zeleninový příkrm od ukončeného 6. měsíce. Lahodný příkrm pomůže vašemu malému gurmánovi lépe se seznámit s kombinací chutí a brambor, mrkve, rajčat a telecího masa. více

Produkt není dostupný

Gerber dětský příkrm zelenina s telecím masem je maso-zeleninový příkrm od ukončeného 6. měsíce. Lahodný příkrm pomůže vašemu malému gurmánovi lépe se seznámit s kombinací chutí a brambor, mrkve, rajčat a telecího masa. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Gerber Zelenina s telecím masem BIO 190g"

GERBER Organic dětský příkrm zelenina s telecím masem je maso-zeleninový příkrm od ukončeného 6. měsíce. Lahodný příkrm pomůže vašemu malému gurmánovi lépe se seznámit s kombinací chutí a brambor, mrkve, rajčat a telecího masa.

- Kvalitní suroviny z ekologického zemědělství speciálně vypěstované pro dětské příkrmy
- Opravdová chuť pečlivě vybraných surovin
- Receptura přizpůsobena věku miminka
- Bez konzervačních látek a barviv
- Bez aromat a zahušťovadel
- Bez lepku
- Bez přidané soli
- S kapkou olivového oleje

Hladká konzistence byla přizpůsobena potřebám a dovednostem malých dětí. Tato kombinace zeleniny, olivového oleje a telecího masa zároveň podporuje pestrost dětského jídelníčku a pomáhá malým jedlíkům v tomto období objevovat a učit se nové chutě.

Příkrm obsahuje kombinaci surovin pěstovaných na certifikovaných organic farmách, kde je brán ohled na přirozený způsob pěstování a dozrávání všech plodin.

Použití:
Dle chuti a potřeby.

Neporušenost výrobku zkontrolujte při otvírání víčka zvukem ,,PLOP''. Skleněný obal a víčko nesmí být poškozené. Příkrm můžete podávat v pokojové teplotě nebo ohřátý ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Dobře promíchejte. Před krmením zkontrolujte teplotu příkrmu. Nekrmte dítě přímo ze skleněného obalu. Odeberte příkrm a vložte do vhodné nádoby ke krmení. Nepoužívejte kovovou lžičku. Nepřidávejte sůl. Podávejte sedícímu dítěti pod vaším stálým dohledem.

Složení:
pitná voda, mrkev* 30%, telecí maso* 8%, brambory* 8%, pastinák*, hrášek* 5%, cibule* 4%, rajčatové pyré* 2,8%, rýžová mouka*, extra panenský olivový olej* 1,1%

*z ekologického zemědělství

Velikost balení:
190g

Skladování:
Neotevřené skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte výrobek v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Značka Gerber
Výrobce NESTLE
Kód produktu: MD391847
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 4756079
Netto 190 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.