Gerber Ratatouille + Makaróny BIO 190g

Dětská výživa

Gerber 100% rostlinný příkrm ratatouille s makaróny je příkrm od ukončeného 8. měsíce. Váš malý gurmán se díky němu seznámí s pestrou kombinací ingrediencí ve svém jídelníčku. více

Produkt není dostupný

Gerber 100% rostlinný příkrm ratatouille s makaróny je příkrm od ukončeného 8. měsíce. Váš malý gurmán se díky němu seznámí s pestrou kombinací ingrediencí ve svém jídelníčku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Gerber Ratatouille + Makaróny BIO 190g"

GERBER Organic 100% rostlinný příkrm ratatouille s makaróny je příkrm od ukončeného 8. měsíce. Váš malý gurmán se díky němu seznámí s pestrou kombinací ingrediencí ve svém jídelníčku. Kombinace chuti cukety, bílých fazolí, lilku, rajčat, papriky a celozrnných těstovin je vhodnou volbou v období objevování nových chutí a konzistencí. Tato unikátní kombinace surovin zároveň podporuje pestrost dětského jídelníčku a je kvalitním zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny.

- 100% rostlinný příkrm pro malé jedlíky
- Pestrá kombinace ingrediencí k objevování nových chutí
- Luštěniny bohaté na vlákninu a bílkoviny
- Opravdová chuť pečlivě vybraných surovin
- Receptura přizpůsobena věku miminka
- S kapkou olivového oleje
- Bez přidané soli

Pro malé jedlíky je v tomto období důležité objevovat a učit se nové chutě a právě pestré složení bohaté na bílkoviny a vlákninu jim v tom pomůže.

GERBER Organic 100% rostlinný příkrm ratatouille s makaróny obsahuje pouze rostlinné složky. Díky ideální kombinaci luštěnin bohatých na vlákninu a bílkoviny společně s různými druhy zeleniny a kapkou olivového oleje je proto ideální k objevování nových chutí a rozšiřování pestrosti jídelníčku našich malých gurmánů.

Příkrm obsahuje kombinaci surovin pěstovaných na certifikovaných organic farmách, kde je brán ohled na přirozený způsob pěstování a dozrávání všech plodin.

Použití:
Dle chuti a potřeby.

Neporušenost výrobku zkontrolujte při otvírání víčka zvukem ,,PLOP''. Skleněný obal a víčko nesmí být poškozené. Příkrm můžete podávat v pokojové teplotě nebo ohřátý ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Dobře promíchejte. Před krmením zkontrolujte teplotu příkrmu. Nekrmte dítě přímo ze skleněného obalu. Odeberte příkrm a vložte do vhodné nádoby ke krmení. Nepoužívejte kovovou lžičku. Nepřidávejte sůl. Podávejte sedícímu dítěti pod vaším stálým dohledem.

Složení:
pitná voda, cuketa* 21,6%, bílá fazole* 15%, lilek* 12%, rajčatový protlak* 6%, červená paprika* 4%, těstoviny (celozrnná PŠENIČNÁ mouka, pitná voda)* 4%, panenský olivový olej*, cibule *, česnekové pyré*

Může obsahovat vejce.

*z ekologického zemědělství

Velikost balení:
190g

Skladování:
Neotevřené skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte výrobek v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce NESTLE
Kód produktu: MD391844
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Gerber
Kód PDK 4756046
Netto 190 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.