GS MimiStar FORTE 90 tablet

Doplněk stravy

Přípravek pro ženy plánující miminko, který dokonale připraví organismus k početí. více

Produkt není dostupný

Přípravek pro ženy plánující miminko, který dokonale připraví organismus k početí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS MimiStar FORTE 90 tablet"

Přípravek pro ženy plánující miminko, který dokonale připraví organismus k početí. Obsahuje vysokou dávku inositolu, kyseliny listové v přirozené formě v kvalitě NATIVIN®.1, zinek pro podporu plodnosti a další důležité látky, včetně vitamínů přispívající k psychické pohodě (vitaminy B6 a B12). Toto optimální složení bylo vyvinuto specialisty na pomoc při otěhotnění z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze.

Přípravek je vhodné užívat celé období před otěhotněním, minimálně však po dobu 3 měsíců.

Pokud jste zjistila, že jste těhotná, není již důvod k užívání přípravku, nicméně nemusíte mít obavy – užívání je bezpečné i v těhotenství. V době těhotenství však, vzhledem ke specifickým potřebám těhotných, doporučujeme užívat přípravky řady GS Mamavit.

- vysoká dávka inositolu v komfortní tabletové formě užívání
- kyselina listová v přirozené formě (800 µg), jejíž užívání doporučuje Světová zdravotnická organizace
- vitaminy B6 a B12 mající pozitivní vliv na psychickou činnost

Inositol
- je látka přirozeně se vyskytující v lidském organismu. Člověk si jej částečně tvoří sám a částečně své potřeby pokrývá z vnějšího prostředí. Někdy je označován jako vitamin B9. Je důležitou součástí buněčných membrán a podílí se na výměně informací mezi buňkami.

Kyselina listová
- neboli folát patří mezi vitamíny skupiny B. Potřebujeme ji k dělení buněk, především u rychle rostoucích tkání, jako je například kostní dřeň, kde se tvoří nové krevní buňky. Podporuje růst zárodečných tkání během těhotenství. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a má rovněž pozitivní vliv na psychickou činnost.

Zinek
- patří k důležitým mikro prvkům, protože je součástí více než tří set různých enzymů a má v těle celou řadu biochemických funkcí. Z tohoto důvodu má velký význam pro udržení plodnosti a reprodukčních schopností.

Jód
- podporuje činnost štítné žlázy, která je klíčová pro řadu metabolických dějů, které se v lidském těle odehrávají. Jedním z nich je schopnost otěhotnět. Dostatečný příjem jódu má význam obzvláště v období před otěhotněním a v průběhu těhotenství.

Hořčík
- přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání. Podílí se na správné funkci svalů a na normálním průběhu metabolických dějů.

Vitaminy B6 a B12
- přispívají k normálnímu průběhu metabolických dějů a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Mají rovněž pozitivní vliv na psychickou činnost.

Vitamin C
- je důležitý antioxidant, který přispívá k ochraně buněk před volnými radikály. Přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry vyčerpání. Také má rovněž pozitivní vliv na psychickou činnost.

Použití:
1–3 tablety denně po dobu minimálně 3 měsíců před otěhotněním.
Tablety lze užít najednou nebo samostatně. Tablety zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Doporučené dávkování by se nemělo překročit. Užívání je bezpečné i v době těhotenství.

Složení:
plnidlo (mikrokrystalická celulóza, sodná sul karboxymethylcelulózy), oxid hořečnatý, protispékavá látka (oxid kremicitý, stearan hořečnatý), kyselina askorbová, extrakt z mořských řas, oxid zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol, polyethylenglykol 6000, polydextróza, mastek), kyselina listová, kyanokobalamin

Jedna tableta obsahuje inositol - 700 mg, jod 60 - ug, Vitamin C - 20 mg, kyselinu listovou - 266,7 ug, Vitamin B6 - 0,5 mg, Vitamin B12 - 0,7 ug, zinek - 3,33 mg a hořčík - 50 mg

Velikost balení:
90 tablet

Upozornění:
Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Skladování:
V suchu při teplotě 10–25 °C. Skladujte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD336287
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3394344
Netto 153 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.