AloeVeraLife 2x1000ml+100% Rakytníkový olej 50ml

Doplněk stravy

AloeVeraLife je doplněk stravy, který obsahuje šťávu z Aloe vera 99,7 %. Balení obsahuje 2x1 litr šťávy z Aloe vera a rakytníkový olej jako dárek. více

Produkt není dostupný

AloeVeraLife je doplněk stravy, který obsahuje šťávu z Aloe vera 99,7 %. Balení obsahuje 2x1 litr šťávy z Aloe vera a rakytníkový olej jako dárek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"AloeVeraLife 2x1000ml+100% Rakytníkový olej 50ml"

AloeVeraLife je doplněk stravy, který obsahuje šťávu z Aloe vera 99,7 %.

Aloe vera přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a k udržení normálního stavu pokožky. Také přispívá k čištění a detoxikaci organismu. 

Rakytníkový olej získávaný z plodů rakytníku (Hippophae rhamnoides) je zdrojem nenasycených mastných kyselin (např. kyselinu linolovou ze skupiny omega-6 mastných kyselin) a vitamín E.

Vhodné pro vegetariány a vegany.

Použití

AloeVeraLife
50 ml (5 polévkových lžic) denně, hodinu před jídlem. Před užitím rozřeďte vodou nebo ovocným džusem v poměru 1:1. Šťávu z aloe můžete užívat i neředěnou. Před použitím protřepat. Deklarovaného příznivého účinku dosáhnete při užívání 50 ml (5 lžic) šťávy denně. Doporučená denní dávka (50 ml) obsahuje 49,85 ml čisté šťávy z aloe.

Rakytníkový olej
Dospělí: 5 kapek až 1 lžička (5ml) jednou denně během jídla. Děti od 3 let: 3 kapky denně během jídla.

Složení

AloeVeraLife
Šťáva z aloe (Aloe vera) - 99,7 %, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný

Rakytníkový olej
100% olej z plodů rakytníku (Hippophae rhamnoides).
Maximální denní dávka 5 ml (vnitřně) obsahuje: nenasycené mastné kyseliny 2,03g, z toho kyselina linolová 1,99 g (ze skupiny omega-6 mastných kyselin), kyselina-linolenová 0,042 g (ALA, ze skupiny omega-3 mastných kyselin), alfa-tokoferol (vitamín E) 5,12 mg (42,6% referenční hodnoty příjmu).

Velikost balení

Balení obsahuje 2x 1000 ml Aloe vera a 50 ml rakytníkového oleje.

Upozornění

AloeVeraLife
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Případná usazenina je přirozeného původu a nemá vliv na kvalitu výrobku.

Rakytníkový olej
Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

Značka Pharma Activ
Výrobce PHARMA ACTIV CZECH
Kód produktu: MD372539
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3988418
Netto 2050 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.