Favea BetaGlukan 555 30cps

Doplněk stravy

BetaGlukan 555 obsahuje jedinečnou kombinaci mikronizovaných betaglukanů ze dvou zdrojů (z kvasnic a z hlívy ústřičné) a vitamínem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. více

Produkt není dostupný

BetaGlukan 555 obsahuje jedinečnou kombinaci mikronizovaných betaglukanů ze dvou zdrojů (z kvasnic a z hlívy ústřičné) a vitamínem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Favea BetaGlukan 555 30cps"

Jedinečná kombinace mikronizovaných betaglukanů ze dvou zdrojů (z kvasnic a z hlívy ústřičné) a vitamínem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Rozmanitost přírodních betaglukanů je klíčovým benefitem Betaglukanu 555. Díky použití kapslí nezatěžuje produkt naše tělo zbytečnými pomocnými látkami, které je obvykle nutno použít při výrobě tablet. Vyvážený poměr respektuje nejnovější vědecké poznatky týkající se účinků betaglukanů. Aplikační forma-kapsle zajišťuje rychlý rozpad aktivní složky v žaludku. Požadovaný efekt je posílen mikronizací betaglukanů. Mikronizace je moderní farmaceutická technologie, která je používána pro zvýšení využitelnosti (tzv. biologické dostupnosti) účinných látek. Díky vitamínu C přispívá Betaglukan 555 k normální funkci imunitního systému. Betaglukan 555 představuje jeden z nejsilnějších produktů tohoto typu na trhu.

 

Použití:
1-2 kapsle denně.
Pro zabezpečení maximální účinnosti je nutno přípravek podávat nalačno, alespoň 1 hodinu před jídlem.

 

Složení:
Beta-glukan kvasničný 70%; želatina; beta-glukan z hlívy ústřičné 93%; L-askorbát sodný 99%; látka protispékavá (stearát hořečnatý)

Aktivní látky v jedné kapsli: β-1,3/,1,6-D-glukany 555mg, Beta-glukan kvasničný 70% – 525mg; Beta-glukan z hlívy ústřičné – 30mg 93%; vitamín C – 12mg (15% DRHP*)

* DRHP – denní referenční hodnota příjmu

 

Velikost balení:
30 kapslí

 

Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Nenahrazuje plnohodnotnou stravu. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

 

Skladování:
Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Chraňte před přímým sluncem.

Výrobce FAVEA
Kód produktu: MD270913
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Favea
Kód PDK 8595067108612
Netto 42 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.