Pangamin dražé pro děti 300ks

Doplněk stravy

Dražované tablety usnadní aplikaci především dětem, ale i těm, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni. Kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu-vitamínu ze skupiny B. více

Produkt není dostupný

Dražované tablety usnadní aplikaci především dětem, ale i těm, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni. Kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu-vitamínu ze skupiny B. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Pangamin dražé pro děti 300ks"

Pangamin je doplněk stravy zejména pro děti ve formě dražé. Pivovarské kvasnice představují přirozený zdroj biotinu. Pangamin pro děti ve formě drobných dražé pro snadné polykání. Pivovarské kvasnice jsou potažené vrstvou, která zakryje kvasnicovou příchuť. Sladké barevné dražé děti snáze přijímají. Není barveno karmínem, ale přírodními barvivy z ibišku, kurkumy, spiruliny a světlice.

Použití

Děti ve věku 3-6 let užívají 2 dražé 3x denně. Děti do 14 let užívají 4 dražé 3x denně. Dospělí užívají 7 dražé 3x denně.

Přípravek užívejte po jídle. Tabletu spolkněte a zapijte dostatečným množstvím vody.

Složení

Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sladový extrakt (obsahuje lepek). V potahové vrstvě: cukr, barviva (přírodní extrakt ibišek, kurkuma, koncentrát spiruliny a světlice), leštící látky (karnaubský vosk, včelí vosk, šelak). Bez tabletovacích přísad.

Velikost balení

300 dražé.

Upozornění

Přípravek není vhodný pro děti do 3 let.

Výrobce RAPETO
Kód produktu: MD268472
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Pangamin
Kód PDK 8595226400410
Netto 117 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.