Himalaya Rumalaya Forte tbl.60

Doplněk stravy

Himalaya Rumalaya Forte je doplněk stravy s obsahem výtažků z bylin Boswellia serrata, Commiphora wighti, Alpinia galanga, Glycyrrhiza glabra, Tribulus terrestris a Tinospora cordifolia. více

Produkt není dostupný

Himalaya Rumalaya Forte je doplněk stravy s obsahem výtažků z bylin Boswellia serrata, Commiphora wighti, Alpinia galanga, Glycyrrhiza glabra, Tribulus terrestris a Tinospora cordifolia. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Himalaya Rumalaya Forte tbl.60"

Himalaya Rumalaya Forte je doplněk stravy s obsahem výtažků z bylin Boswellia serrata, Commiphora wighti, Alpinia galanga, Glycyrrhiza glabra, Tribulus terrestris a Tinospora cordifolia.

Boswellia serrata přispívá k normálnímu stavu kloubů a kostí, normální funkci dýchacího systému a také k normální funkci gastrointestinálního traktu.

Commiphora wighti přispívá k normálnímu stavu kloubů a kostí, k přirozené obranyschopnosti a také k normální funkci dýchacího systému.

Glycyrrhiza glabra přispívá k normální funkci dýchacího systému, k normálnímu stavu kloubů, k normálnímu trávení a k přirozené obranyschopnosti.

Tinospora cordifolia přispívá k normálnímu stavu kloubů, k normální funkci jater a metabolismu lipidů, k normální funkci močových cest a také dýchacího systému.

Tribulus terrestris přispívá k normálnímu tělovému a svalovému tonu, k normální funkci pohlavních orgánů a k normální hormonální aktivitě a také k normální funkci močové soustavy.

Dávkování
1 tableta 2x denně, nejlépe s jídlem. Doporučujeme užívat po dobu 3 měsíců.

Složení
1 tableta obsahuje:
Boswellia serrata prášek, Commiphora wightii prášek, Alpinia galanga prášek, Glycyrrhiza glabra prášek, Tribulus terrestris extrakt, Tinospora cordifolia extrakt, laktóza (mléčný cukr), Sodium starch glycollate (sodná sůl), croscarmellose sodium.

Obsah balení
60 tablet

Hmotnost
74 g

Upozornění
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a pro alergiky na některou z přidaných látek ( např. laktózu). Výrobek Rumalaya forte není určen jako náhrada pestré stravy.

 

Výrobce HIMALAYA
Kód produktu: MD301243
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Himalaya
Kód PDK 2940261
Netto 74 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.