AROMATICA Echinacea se zázvorem bylin.kapky 50ml

Doplněk stravy

Doplněk stravy s obsahem echinacey a zázvoru pro normální funkci imunitního systému. Bylinné kapky 50 ml s obsahem alkoholu. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy s obsahem echinacey a zázvoru pro normální funkci imunitního systému. Bylinné kapky 50 ml s obsahem alkoholu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"AROMATICA Echinacea se zázvorem bylin.kapky 50ml"

Třapatka nachová (Echinacea purpurea) podporuje přirozenou obranyschopnost - imunitní systém. Podporuje normální funkce horních cest dýchacích a dýchacího systému.
Zázvor je již po tisíciletí tradiční bylinou využívanou v lidovém léčitelství, podporuje normální stav dýchacích cest, podporuje imunitní systém.
Echinaceové kapky jsou připraveny podle originální receptury z květů macerací v lihu za studena. Postup výroby je tradiční, pečlivá příprava zajišťuje maximální koncentraci účinných látek.

Použití
Dospělí a děti od 10 let: 3 x denně 20 kapek. Kapky je možno užívat i v minerální vodě nebo v jiném nápoji. Před upotřebením protřepat. Denní dávka obsahuje (60 kapek – 3 ml)

Složení:
Pitná voda, líh rafinovaný kvasný jemný, Echinacea purpurea, extrakt zázvor lékařský, emulgátor: E433. Výrobek obsahuje min. 40 obj. % alkoholu.

Upozornění:
Výrobek není určen pro děti do 10 let. Ukládat mimo dosah dětí! Případný jemný sediment není na závadu. Před upotřebením protřepat. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy a osoby s autoimunitním a systémovým onemocněním.

Skladování:
Skladujte při teplotě 5 – 25°C. Chraňte před světlem.
Minimální trvanlivost do – uvedeno na obalu (min. 60 měsíců)

Obsah balení:
50 ml

Hmotnost:
118 g

Vyrábí:
AROMATICA CZ s.r.o., Masarykovo nám. 101/3, Šlapanice, CZ

Značka Aromatica
Výrobce AROMATICA
Kód produktu: MD333607
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3354058
Netto 50 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.