Propolis Echinacea PM 50tbl

Doplněk stravy

Kombinace účinných látek se zesíleným účinkem je přes 10 let oblíbena při nachlazení a k podpoře imunitního systému a horních dýchacích cest za nepříznivých povětrnostních podmínek. více

Produkt není dostupný

Kombinace účinných látek se zesíleným účinkem je přes 10 let oblíbena při nachlazení a k podpoře imunitního systému a horních dýchacích cest za nepříznivých povětrnostních podmínek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Propolis Echinacea PM 50tbl"

V tomto doplňku stravy kombinujeme propolis a extrakt z třapatky nachové (Echinacea purpurea) a kopřivy. Používáme náš standardizovaný Propolis Moravia PM®, který důkladně pročišťujeme vlastní unikátní metodou a kontrolujeme obsah flavonoidů. Tablety jsou také zdrojem vitamínu C.

 

Echinacea (Třapatka nachová) - přispívá k normální funkci horních cest dýchacích a imunitního systému
Vitamín C - přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa.
Kopřiva dvoudomá - podporuje přirozenou obranyschopnost a normální funkce dýchacího systému. Také podporuje normální činnost cévní soustavy a ledvin. Přispívá k vylučování vody z organismu a zároveň obsahuje důležité minerály a železo. Má příznivý vliv na pohyb střev a střevní mikroflóru.

 

Má příjemnou bylinkovou chuť. Doplněk stravy je se sladidly z rostliny stévie (přírodní sladidlo).

 

Použití:
3x-5x denně 1 tableta. Tabletu buď polkněte a zapijte vodou, ale doporučujeme nechat ji pomalu rozpustit v ústech.

 

Složení:
1 tableta 500mg obsahuje: Sorbitol (plnidlo), Pektin 54mg, Kyselina askorbová – Vitamín C 50mg (62,5% denní referenční hodnoty příjmu), Třapatka nachová (Echinacea purpurea) extrakt 4:1 20mg, Polyvinylpyrrolidon (stabilizátor), Propolis Moravia PM® 10mg, Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) extrakt 4:1 5,5mg, Stearan hořečnatý rostlinný (protispékavá látka), Steviolglykosidy z rostliny stévie (sladidlo), Mentol (aroma)

 

Velikost balení:
50 tablet

 

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

 

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Chránit před sluncem. Ukládat mimo dosah dětí!

Značka Purus-Meda
Výrobce PURUS MEDA
Kód produktu: MD240560
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8595025421449
Netto 44 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.