Walmark GinkoPrim MAX 90+30tbl Promo 2021

Doplněk stravy

Vysoce kvalitní extrakt ginkgo biloby pro lepší mozkovou aktivitu obohacený o DMAE a magnesium. Ginkgo biloba přispívá ke správné mentální a kognitivní činnosti. více

Produkt není dostupný

Vysoce kvalitní extrakt ginkgo biloby pro lepší mozkovou aktivitu obohacený o DMAE a magnesium. Ginkgo biloba přispívá ke správné mentální a kognitivní činnosti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark GinkoPrim MAX 90+30tbl Promo 2021"

Walmark GinkoPrim Max je doplněk stravy, který obsahuje kombinaci vysoce kvalitního extraktu ginkgo biloby, DMAE a magnesia.

Ginkgo biloba - podporuje aktivitu mozku a přispívá k mentální výkonnosti, napomáhá udržovat paměť, koncentraci a duševní pohodu s přibývajícím věkem, podporuje žilní oběh a periferní mikrocirkulaci krve (zejména mozek, oči a uši).
DMAE - je organická sloučenina, která se podobá cholinu a vyskytuje se přirozeně v rybách, jako jsou sardinky a ančovičky.
Magnesium - má příznivý vliv na nervové, svalové a mentální funkce.

Standardizovaný extrakt ginkgo biloby zaručuje přesně stanovené množství aktivních látek. Tablety ve tvaru čočky pro snadné polykání. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP.

Použití:
Doporučená dávka je 1 tableta denně, nejlépe po jídle, zapít tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

Složení:
látky protispékavé (celulosa, stearát hořečnatý, talek), oxid hořečnatý, jinan dvoulaločný extrakt, dimethylaminoethanol bitartrát, stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), triglyceridy, světlicový koncentrát, barviva (oxid titaničitý, riboflavin, indigotin, brilantní modř)

Denní dávka (= 1 tableta):
Ginkgo biloba extrakt (standardizováno na 24 % flavonoidních glykosidů, 6 % terpenolaktonů) 60,0mg, DMAE 20,0mg, Hořčík 150,0mg (40 %*)

Velikost balení:
120 tablet

Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD360771
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Walmark
Kód PDK 3846210
Netto 175 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.