Inofolic Combi Premium 60 gelových kapslí

Doplněk stravy

INOFOLIC Combi PREMIUM je doplněk stravy obsahující myo-insitol, alfa-laktalbumin, d-chiro-inositol a kyselinu listovou. více

Produkt není dostupný

INOFOLIC Combi PREMIUM je doplněk stravy obsahující myo-insitol, alfa-laktalbumin, d-chiro-inositol a kyselinu listovou. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Inofolic Combi Premium 60 gelových kapslí"

INOFOLIC Combi PREMIUM je doplněk stravy obsahující myo-insitol, alfa-laktalbumin, d-chiro-inositol a kyselinu listovou. 

D-chiro-inositol vzniká přeměnou z Myo-inositolu a vstupuje do specifických buněčných procesů.

Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamin ze skupiny B vitaminů. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitaminu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat i formou vitaminových doplňků stravy.

Dávkování:

Doporučená denní dávka jsou 2 kapsle (1100 mg myo-inositolu, 28,2 mg alfa-laktalbuminu, 27,6 mg d-chiro-inositolu a 400 µg kyseliny listové).

Složení:

Myo-inositol; sójový olej; jedlá želatina; zvlhčující látka: glycerol; emulgátory: sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát; střední nasycené tricylglyceroly; stabilizátory: mono a diglyceridy mastných kyselin; alfa-laktalbumin; d-chiro-inositol; barviva: oxidy a hydroxidy železa; kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová).

Obsah účinných látek v denní dávce: Myo-inositol 1 100 mg, Alfa-laktalbumin 28,2 m, D-chiro-inositol 27,6 mg, kyselina listová 400 mcg (200 % RHP - referenční hodnoty příjmu).

Velikost balení:

60 kapslí.

Upozornění:

Obsahuje mléčné bílkoviny. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nenahrazují pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Datum exspirace se vztahuje na produkt, který je v neporušeném obalu a je řádně skladován. Uchovávejte na chladném, suchém místě a chraňte před světlem.

Výrobce LO LI PHARMA
Kód produktu: MD375344
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Exeltis
Kód PDK 4521044
Netto 150 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.