APO-Lactobacillus 10+ cps.30

Doplněk stravy

Doplněk stravy je složen z 10 probiotických kmenů (12 miliard v jedné kapsli) a extraktu z brusinek. Slouží k obnově přirozené mikroflóry a pro podporu imunity. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy je složen z 10 probiotických kmenů (12 miliard v jedné kapsli) a extraktu z brusinek. Slouží k obnově přirozené mikroflóry a pro podporu imunity. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"APO-Lactobacillus 10+ cps.30"

Lactobacillus Acidophilus je "přátelská" bakterie, která je schopna zůstat na živu v lidském trávicím systému 10 nebo i více dní.  To je důležité, protože užitečné střevní bakterie zahynou během 5 dnů, nedostávají-li nepřetržitě kyselinu mléčnou a laktózu. APO-Lactobacillus 10 plus obsahuje kombinaci 10 probiotických kmenů v 1 kapsli, navíc doplněných o extrakt 100mg z brusinek CranRich v každé tobolce. Živnou půdu pro probiotické bakterie tvoří přidané fruktooligosacharidy.

Použití

Doporučené užívání je 1 kapsle 1x denně. 

Složení

Lactobacillus (Lactobacillus casei (28%), Lactobacillus rhamnosus (20%), Lactobacillus acidophilus (15%), Lactobacillus plantarum (10%), Bifidobacterium breve (10%), Lactococcus lactis ssp. lactis (5%),Streptococcus thermophillus (5%) Bifidobacterium longum (3%), Bifidobacterium bifidum (2%), Lactobacillus fermentum (2%)), Vaccinum macrocarpon - brusinkový extrakt (100 mg), fruktooligosacharidy, stearan hořečnatý, kyselina askorbová (vitamín C). Kapsle je složena se želatiny rostlinného původu a vody.

Balení obsahuje 30 kapslí.

Upozornění

Skladujte v suchu do teploty 25°C. Neužívat při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Minimální trvanlivost do data uvedeného na blistru a spodní straně krabičky.

Výrobce BIOTICOM
Kód produktu: MD268293
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Aurovitas
Kód PDK 8594158130181
Netto 29 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.