LazarEnzym 75tbl.

Doplněk stravy

LazarEnzym je enzymatický přípravek nové generace spojující sílu proteolytických enzymů s blahodárnými účinky rutinu, vitaminů, zinku a kurkuminu. Vysoký obsah účinných látek a jejich synergické působení umožňuje výhodné, nízké dávkování. více

Produkt není dostupný

LazarEnzym je enzymatický přípravek nové generace spojující sílu proteolytických enzymů s blahodárnými účinky rutinu, vitaminů, zinku a kurkuminu. Vysoký obsah účinných látek a jejich synergické působení umožňuje výhodné, nízké dávkování. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LazarEnzym 75tbl."

LazarEnzym je enzymatický doplněk stravy nové generace podporující imunitní funkci organismu. Podporuje organizmus při zvýšené zátěži  nebo při pocitech únavy, slabosti a vyčerpání. LazarEnzym obsahuje v každé tabletě proteolytické enzymy bromelain a papain o mimořádně vysoké enzymatické aktivitě. Enterosolventní potah tablety chrání citlivé enzymy před nežádoucím rozpuštěním žaludečními kyselinami. Tím je zabezpečeno maximální využití účinných látek. Síla enzymů je navíc umocněna působením obsažených vitaminů, rutinu, zinku a kurkuminu. 

Použití

Synergické působení obsažených proteolytických enzymů, rutinu, vitaminů B3 a C, zinku a kurkuminu a jejich vysoký obsah v tabletě zvyšují účinnost přípravku a umožňují nízké denní dávkování. Přípravek je velmi dobře snášen.

Vitamin B3 (niacin) přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a přispívá k udržení normálního stavu sliznic

Vitamin C je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu, pro normální funkci kůže, chrupavek, kostí a zubů; pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, chrání buňky před oxidativním stresem a podílí se na správné funkci imunitního systému

Zinek působí jako antioxidant a podporuje fungování imunitního systému

Obsahuje kurkumin z kurkumy, která kromě toho, že podporuje dobré trávení a činnost jater, také příznivě ovlivňuje imunitní systém

Pro maximální účinnost 2x denně 3 tablety, při dlouhodobém užívání 1x denně 2 tablety. U dětí od 3 do 6 let doporučujeme denní dávkování 1-2 tablety denně, u dětí od 7 do 12 let 2-4 tablety denně. Tablety je možné užívat současně s jídlem. Tablety jsou vhodné pro celiaky a osoby s bezlepkovou dietou. Tablety před polknutím nekousejte. 

Složení

LazarEnzym v denní dávce 2 tablet obsahuje papain 1000 mg, bromelain 100 mg, rutin 100 mg, kurkumin 50 mg, vitamin B3 (niacin) 4,8 mg (30%*), vitamin C (L-askorbová kyselina) 24 mg (30%*), zinek 3 mg (30%*).

LazarEnzym v denní dávce 6 tablet obsahuje papain 3000 mg, bromelain 300 mg, rutin 300 mg, kurkumin 150 mg, vitamin B3 (niacin) 14,4 mg (90%*), vitamin C (L-askorbová kyselina) 72 mg (90%*), zinek 9 mg (90%*).

* RHP - referenční hodnota příjmu.

Obsahoje papain, zpevňující látka: mikrokrystalická celulóza, potah: neutráůlní kopolymer methylakrylát, rutin, bromelain, kurkumin, potah: talek, vitamin C (L-askorbová kyselina), protispékavá látka: stearan hořečnatý, potah: sójový lecitin, potah: polyethylen glykol, kypřící látka: oxid křemičitý, zinek (citronan zinečnatý), vitmain B3 (niacin), barvivo: oxid titaničitý.

Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí!

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD357689
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3790335
Netto 118 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.