Walmark Cell Shield ENERGY 30tbl

Doplněk stravy

Zachovejte si i během stárnutí svůj životní elán a užívejte si své každodenní aktivity bez omezení s přípravkem Cell Shield ENERGY od Walmarku. více

Produkt není dostupný

Zachovejte si i během stárnutí svůj životní elán a užívejte si své každodenní aktivity bez omezení s přípravkem Cell Shield ENERGY od Walmarku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Cell Shield ENERGY 30tbl"

Zachovejte si i během stárnutí svůj životní elán a užívejte si své každodenní aktivity bez omezení s přípravkem Cell Shield ENERGY. Jedná se o inovativní produkt vyvinutý k dlouhodobému užívání pro váš aktivní DEN, jehož složení je založeno na nejnovějších vědeckých poznatcích.

MGCPQQ®
- látka podobná vitaminům, kterou si naše tělo neumí samo vyrobit.

Delphinol®
- výtažek z Maqui berry, jež se řadí mezi moderní “super ovoce” s prokázaným vysokým obsahem polyfenolů, které bylo tradičně používáno Indiány v Chile.

Antioxidanty
- Vitamin C a B6 - vitaminy chránící buňky proti škodlivým volným radikálům a zároveň podporující úroveň vaší energie.

Použití:
1–2 tablety denně, zapít tekutinou. Užívejte ráno nejlépe se snídaní. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

Složení:
látky protispékavé (celulosa, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, talek), plnidlo (fosforečnan vápenatý), Aristotelia chilensis (Maqui bobule) extrakt, kyselina L-askorbová, pyrrolochinolin-chinon disodná sůl, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), barviva (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), zvhčující látka (glycerol), pyridoxin hydrochlorid

Denní dávka obsahuje (1 tableta):
MGCPQQ (Pyrrolochinolin-chinon disodná sůl) 10,0 m (**), Delphinol (Aristotelia chilensis stand. extrakt) 30,0 mg (**), Vitamin B6 0,42 mg (30 %*) a Vitamin C 24,0 mg (30 %*).

*RHP - referenční hodnota příjmu
**RHP nestanoveno

Velikost balení:
30 tablet

Upozornění:
Tento doplněk stravy je určen pouze pro dospělé osoby. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Značka Walmark
Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD366867
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3878320
Netto 31 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.