FOLANDROL - doplněk stravy pro muže 30 sáčků

Doplněk stravy

FOLANDROL je doplněk stravy s obsahem myo-inositolu, L-karnitinu, L-arganinu, vitaminu E, kyseliny listové a selenu. více

Produkt není dostupný

FOLANDROL je doplněk stravy s obsahem myo-inositolu, L-karnitinu, L-arganinu, vitaminu E, kyseliny listové a selenu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"FOLANDROL - doplněk stravy pro muže 30 sáčků"

Doplněk stravy k péči o mužské reprodukční zdraví v období, kdy se pár snaží o početí potomka. Díky svému složení Folandrol podporuje správnou spermatogenezi (selen) a přispívá k ochraně před oxidativním stresem (vitamin E).

Použití:
Doporučená denní dávka je jeden sáček, pokud lékař nerozhodne jinak. Obsah sáčku rozpuste ve 200 ml vody a vypijte. Folandrol se může užívat kdykoliv v průběhu dne. Optimální doba podávání je alespoň 2-3 měsíce.

Složení:
Každý sáček přípravku Folandrol obsahuje 1 g myo-inositol, 30 mg L‑karnitinu, 30 mg L‑argininu, 30 mg vitaminu E, 0,2 mg kyseliny listové, 0,055 mg selenu, sacharózu, kyselinu citronovou, emulgátory: estery sacharózy, sladidla: acesulfam K, aspartam, barviva: beta-karoten, protihrudkující látku: oxid křemičitý.

 

Velikost balení:
30 sáčků

Upozornění:
Folandrol není vhodný pro pacienty trpící fenylketonurií. Doplněk stravy Folandrol není vhodný pro děti do 12 let. Uchovávat mimo dosah dětí. Doporučená denní dávka se nesmí překročit. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Přípravek se smí užívat jen perorálně. Dbejte na vyváženou pestrou stravu a zdravý životní styl.

Značka Exeltis
Výrobce PHARCOTERM
Kód produktu: MD311758
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3122364
Netto 105 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.