Brainway L-Arginin cps.100

Doplněk stravy

Doplněk stravy. L- Arginin je aminokyselina s vazadilatačními účinky. L-Arginin je potřebný k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci cév (rozšíření, lepší prokrvení). více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy. L- Arginin je aminokyselina s vazadilatačními účinky. L-Arginin je potřebný k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci cév (rozšíření, lepší prokrvení). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"Brainway L-Arginin cps.100"

L-arginin je základní živina a biochemikálie, bez níž žádná forma života nemůže existovat.  Není ničím nahraditelný.  Tělo arginin využívá ke stavbě naprosté většiny tkání, mnoha hormonů, genetického kódu a dalších látek.  Prvotní význam má arginin pro tvorbu neuropřenašeče - oxidu dusíku (No) a pro tvorbu a vylučování růstového hormonu (HGH).  Doplňkové užívání argininu zvyšuje tvorbu a akceschopnost No i HGH.  No je přímo zodpovědný za celkovou tělesnou regeneraci, což má obzvláštní význam při doléčování všech poúrazových a pooperačních stavů a dlouhodobých nemocí.

Použití

Při vysokém krevním tlaku.  Chrání před aterosklerózou srdce, tepny, žíly, cévy a vrací jim zpět pružnost.  Při poruchách erekce a sexuální vzrušivosti u mužů i žen (zapříčiněné přirozenou sklerózou pánevního dna).  Dodává tělesnou energii.

Není určen dětem a mladým lidem do 25 let a osobám s onkologickým onemocněním.  Není příliš vhodný pro diabetiky a osoby trpící opary.  Lidé s ledvinovou či jaterní poruchou by neměli užívat jakékoliv aminokyseliny v čisté formě bez souhlasu lékaře.

Nevhodný pro těhotné a kojící ženy.

Obvyklá denní dávka je 1-2 kapsle (jednou) ráno na lačno nebo večer před usnutím.  Vysoce bezpečná dávka je až 6 kapslí denně (osoby s trvale nízkým krevním tlakem pouze 3 kapsle).  Ke zlepšení sexuálního života je vhodné užít 1-2 kapsle asi 60 minut před stykem.  Nárazové užití (pouze před stykem) vykazuje zřetelně nižší efekt než kombinace denního a nárazového užívání.

Složení

L-arginin.

Velikost balení

100 kapslí.

Výrobce BRAINWAY
Kód produktu: MD257469
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Brainway
Kód PDK 8594044981002
Netto 70 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.