Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA

Doplněk stravy

Chilliburner® je doplněk stravy, který obsahuje kapsaicin, extrakt ze zeleného čaje a vlákninu z kořene čekanky (Inulin). více

Produkt není dostupný

Chilliburner® je doplněk stravy, který obsahuje kapsaicin, extrakt ze zeleného čaje a vlákninu z kořene čekanky (Inulin). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Chilliburner podpora hubnutí tbl.45+15 ZDARMA"

Chilliburner je přírodní doplněk stravy z chilli papriček, které jsou obohaceny o inulin. Přípravek je vyroben za pomoci patentované technologie, díky které dochází k ochraně trávicího traktu a ústní dutiny před podrážděním. Přípravek nepálí. Bez obsahu glutenu a laktózy. Vhodný také pro vegetariány.

Kapsaicin z chilli papriček přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, lipidů a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Extrakt ze zeleného čaje přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, k normální hladině glukózy v krvi, k normální činnosti srdce a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Také přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Inulin je vláknina z kořene čekanky.

Použití

Užívejte 1 tabletu denně, nejlépe 30 minut před snídaní. Pro zvýšení účinku můžete od třetího týdne užívání přidat ještě jednu tabletu před obědem.

Tip: užívejte 1 tabletu před sportem - to může zvýšit výdaj energie a ztlumit chuť do jídla po sportovním výkonu.

Složení

Jedna tableta obsahuje účinné látky: Frutafit TM 138,5 mg (inulin 90%, fruktóza, glukóza, sacharóza), Capsimax TM 50 mg (extrakt Capsicum annum L /paprika roční/, sacharóza), extrakt ze zeleného čaje 10 mg, přídavné látky: mikrokrystalická celulóza 100mg, rostlinní stearan hořečnatý 1,5mg.

Velikost balení

45+15 kapslí

Upozornění

Přípravek není určen pro těhotné a kojící ženy, děti a osoby s onemocněním trávicího ústrojí.

Značka Favea
Výrobce FAVEA
Kód produktu: MD285734
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 2752757
Netto 20 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.