KetoMix Proteinové nachos - slanina (4 porce)

Doplněk stravy

KetoMix proteinové nachos-slanina je slaná pochutina bez přidaného glutamátu s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, vhodné pro vegany, bez laktózy a bez lepku, bez palmového oleje. Je vhodný již od 1.fáze ketonové diety KetoMix. více

Produkt není dostupný

KetoMix proteinové nachos-slanina je slaná pochutina bez přidaného glutamátu s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, vhodné pro vegany, bez laktózy a bez lepku, bez palmového oleje. Je vhodný již od 1.fáze ketonové diety KetoMix. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KetoMix Proteinové nachos - slanina (4 porce)"

Proteinové chipsy mají snížený obsah sacharidů i tuků a jsou tak vhodné při redukční dietě. Slaninové chipsy jsou vhodné již od 1. fáze ketonové diety. 

Použití:
V první fázi diety můžete balením nachos nahradit jednu z pěti denních porcí jídel KetoMix. Ve druhé fázi diety můžete nachos nahradit až dvě proteinová „ne-KetoMix“ jídla během dne. Ve třetí fázi nachos zaženou chuť na něco dobrého a to bez výčitek.

Složení:
Sójový proteinový koncentrát (64%), tapiokový škrob, slunečnicový olej, sójová vláknina (4%), maltodextrin, sůl, dextróza, koření a bylinky, glutamát sodný, látky určené k aromatizaci a kouřové příchuti, kyselina jablečná, paprikový extrakt, antioxidant: rozmarýnový extrakt.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1634 kJ / 390 kcal, Tuky 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g, Sacharidy 17 g, z toho cukry 1,4 g, Vláknina 17 g, Bílkoviny 45 g, Sůl 2,7 g.

Velikost balení:
4 porce

Upozornění:
Alergeny: sója. Může obsahovat stopy lepku. Nízkosacharidová dieta není vhodná pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby během rekonvalescence po nemoci (operaci), osoby s poruchou příjmu potravy, osoby trpící na dnu, diabetes nebo jiné metabolické onemocnění, anebo onemocnění ledvin a jater, pro lidi s nádorovým onemocněním, lidi s onemocněním krve a srdce, pro seniory a osoby, které mají podváhu nebo alergii na některou složku produktu. Pokud si nejste jistí, že můžete výrobek používat, poraďte se s lékařem.

Výrobce ROSEMED HOLDING
Kód produktu: MD396023
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: KetoMix
Kód PDK 8594196630841
Netto 120 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.