Chlanydyl PM 60tbl

Doplněk stravy

Základem přípravku je tužebník jilmový se svými antiseptickými vlastnostmi. Společně s dalšími extrakty z olše a vrby a naším vlastním Propolisem Moravia PM. více

Produkt není dostupný

Základem přípravku je tužebník jilmový se svými antiseptickými vlastnostmi. Společně s dalšími extrakty z olše a vrby a naším vlastním Propolisem Moravia PM. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Chlanydyl PM 60tbl"

Byliny obsažené v Chlanydyl PM a jejich účinky:

Tužebník jilmový - má antiseptické účinky a přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu. Pro normální funkci dýchacích cest, ledvin a močových cest, pro normální stav kloubů, přispívá k vylučování vody z organismu (odvodnění).
Vrbová a olšová kůra - pro normální funkci dýchacích cest, pro osvěžení těla, hormonální rovnováhu a normální činnost kardiovaskulární soustavy.

 

Použití:
2-4 tablety denně 4-12 měsíců.

 

Složení:
1 rostlinná kapsle 600mg obsahuje: Mikrokrystalická celulóza (plnidlo), Tužebník jilmový (Filipendula ulmaria) extrakt 104,3mg, Propolis Moravia PM® extrakt 12,5mg, Vrba bílá kůra (Salix alba) extrakt 11,6mg, Olše lepkavá kůra (Alnus glutinosa) extrakt 11,6mg, Hydroxypropylmethylcelulóza (stabilizátor), Stearan hořečnatý rostlinný (protispékavá látka)

 

Velikost balení:
60 tablet

 

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

 

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Chránit před sluncem. Ukládat mimo dosah dětí!

Výrobce PURUS MEDA
Kód produktu: MD261455
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Purus-Meda
Kód PDK 8595025423146
Netto 65 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.