Cemio Imunoherbal tbl.60 ČR/SK

Doplněk stravy

Extrakt z echinacey s vitaminem C, zinkem a vitaminem D3. Zinek, vitamin C a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Echinacea napomáhá k normální funkci dýchacích cest. více

Produkt není dostupný

Extrakt z echinacey s vitaminem C, zinkem a vitaminem D3. Zinek, vitamin C a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Echinacea napomáhá k normální funkci dýchacích cest. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Cemio Imunoherbal tbl.60 ČR/SK"

Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému,k ochraně buněk proti oxidačnímu stresu a  ke snížení míry únavy a vyčerpání. 

Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, k normálnímu stavu kostí, vlasů, zubů, pokožky a nehtů. Dále napomáhá k normálnímu stavu zraku.

Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému, k udržení normálního stavu kostí a zubů a k normální činnosti svalů.

Echinacea napomáhá k normální funkci dýchacích cest a k přirozené obranyschopnosti.

Použití
1 tableta denně.

Složení
Výživové složky v 1 tabletě: Extrakt z třapatky nachové (Echinacea purpurea; 4 % polyfenolů) 150 mg *, Vitamin C 500 mg 625 % RVH, Vitamin D3 25 µg 500 % RVH, Zinek 10 mg * (RVH – referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých * – RVH nebyla stanovena), Složení: Kyselina L-askorbová, plnidla (mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy), extrakt z echinacey, glukonan zinečnatý, potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, polyethylenglykol), protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), cholekalciferol.

Velikost balení
60 tablet

Upozornění
Není určeno pro děti. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD383574
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Cemio
Kód PDK 4652260
Netto 110 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.