Chlanydyl Extra PM 60tbl

Doplněk stravy

Doplněk stravy s obsahem lapacha, kočičího drápu a selenu, který přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy s obsahem lapacha, kočičího drápu a selenu, který přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Chlanydyl Extra PM 60tbl"

Základem Chlanydylu EXTRA PM je tužebník jilmový se svými antiseptickými účinky, který jsme doplnili čistým propolisem Moravia PM a bylinami z deštných pralesů a ajurvédské medicíny (Lapacho, Uňa de Gato, Bakopa). Novou složkou jsou také selenové kvasnice (biologicky vázaný selen).

 

Byliny obsažené v Chlanydylu EXTRA PM a jejich účinky:

Tužebník jilmový - pro normální funkci dýchacích cest, ledvin a močových cest, pro normální stav kloubů, přispívá k vylučování vody z organismu (odvodnění), k přirozené obranyschopnosti těla a jeho osvěžení. Má antiseptické účinky.
Vrbová a olšová kůra - taktéž pro normální funkci dýchacích cest, pro osvěžení těla, hormonální rovnováhu a normální činnost kardiovaskulární soustavy
Lapacho - přírodní antioxidant pro normální činnost ledvin, přirozenou obranyschopnost (odolnost) organismu a klidný spánek
Bakopa drobnolistá - slouží k podpoře kognitivních funkcí (poznávací funkce uložené v mozku), pro duševní zdraví, koncentraci, paměť. Je to přírodní antioxidant. Má pozitivní vliv na duševní výkonnost.
Uňa de Gato - Řemdihák plstnatý (kočičí dráp) - pro přirozenou obranyschopnost organismu
Selenové kvasnice s obsahem 50 µg selenu - k normální činnosti imunity, štítné žlázy. Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

 

Chlanydyl EXTRA PM doporučujeme kombinovat také s Dračí krví PM.

 

Použití:
2 tablety 2x denně 3-9 měsíců.
15 dní při štípnutí klíštětem.

 

Složení:
1 rostlinná kapsle 900mg obsahuje: Mikrokrystalická celulóza, Sorbitol (plnidla), Tužebník jilmový (Filipendula ulmaria), Vrbová (Salix alba) a olšová (Alnus glutinosa) kůra extrakt (v poměru 9:1:1) 127,5mg, Lapačo extrakt (Tabebuia serratifolia) 82mg, Bakopa drobnolistá (Bacopa monieri) extrakt 35mg, Polyvinylpyrrolidon (stabilizátor), Řemdihák plstnatý* (Uncaria Tomentosa) extrakt 10mg, Propolis Moravia PM® 8,3mg, Stearan hořečnatý rostlinný (protispékavá látka), Selenové kvasnice − Selen* 50 µg (91% denní referenční hodnoty příjmu)

 

Velikost balení:
60 tablet

 

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty a acetylsalyciláty. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

 

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Chránit před sluncem. Ukládat mimo dosah dětí!

Výrobce PURUS MEDA
Kód produktu: MD264528
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Purus-Meda
Kód PDK 8595025423214
Netto 82 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.