Mumio Shilajit cps.90

Doplněk stravy

Doplněk stravy. Mumio je přírodním biostimulátorem a jedná se o směs organických i anorganických látek. Mumio přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů. Balení obsahuje 90 kapslí. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy. Mumio je přírodním biostimulátorem a jedná se o směs organických i anorganických látek. Mumio přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů. Balení obsahuje 90 kapslí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Mumio Shilajit cps.90"

Mumio je přírodním biostimulátorem a jedná se o směs organických i anorganických látek. Anorganická část obsahuje více než 50 životně důležitých prvků, mezi nimi je 10 různých oxidů kovů. Organickou část tvoří kolem 30 makro i mikrokomponentů, 6 aminokyselin, řada vitaminů, éterické oleje a další biologicky aktivní látky.

Doplněk stravy obsahuje mumio, také zvané jako horká pryskyřice. Původem Shilajit (mumia) pryskyřice jsou organické a anorganické části rostlin a minerálů, jež se sloučily, či odborně humifikovaly (rozložily a sloučily) v průběhu dlouhého období. Mumio přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů.

Produkt obsahuje očištěnou a koncentrovanou formu (extrakt 10:1), standardizovaný extrakt s obsahem 20% kyseliny fulvické. A není nutné jej rozpouštět ve vodě. Kapsle neobsahuje plnidla, protispékavé látky a barviva. Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany.

Dávkování:
Dospělí užívají 1 kapsli denně 30 min před jídlem.

Složení:
standardizovaný extrakt z shilajit (Asphaltum punjabianum) s obsahem 20% kyseliny fulvické, mikrokrystalická celuloza, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza (kapsle).

Balení obsahuje:
90 kapslí.

Hmotnost obsahu:
25,2 g

Upozornění:
Uchovávjte mimo dosah dětí. Používejte v souladu s návodem na použití.

Výrobce HEPATICA SLAWOMIR RASINSK
Kód produktu: MD338021
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3438125
Netto 129 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.