TOZAX Coloxio 30 sáčků

Doplněk stravy

TOZAX Coloxio je doplněk stravy ve formě prášku s obsahem hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové, vitaminu C, B2, selenu a zinku. více

Produkt není dostupný

TOZAX Coloxio je doplněk stravy ve formě prášku s obsahem hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové, vitaminu C, B2, selenu a zinku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"TOZAX Coloxio 30 sáčků"

TOZAX Coloxio je doplněk stravy ve formě prášku s obsahem hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové, vitaminu C, B2, selenu a zinku.

Kolagen je vláknitá bílkovina, která součástí pojivových tkání.

Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, ve velkém množství se nachází v synoviální tekutině (kloubním mazu) a kůži.

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Vitamin B2 (riboflavin) přispívá k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek, k normálnímu stavu pokožky a zraku, k normálnímu metabolismu železa a k ochraně buněk před oxidačním stresem. 

Selen přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, a k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, přispívá k normální činnosti štítné žlázy a k normální spermatogenezi.

Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů a kostí, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a pro normální plodnost a reprodukci, napomáhá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k normálním rozpoznávacím funkcím a zraku.

Dávkování

1 sáček rozmíchejte v 250ml vody nebo oblíbeného nápoje jako džus, smoothie nebo ledový čaj.

Složení

Hydrolyzované kolagenové peptidy, inulin, kyselina: kyselina askorbová; citronové aroma, hyaluronan sodný, regulátor kyselosti: kyselina jablečná; barvivo: karoteny; sladidlo: sukralóza; zinek (glukonan zinečnatý), selen (kvasnice obohacené selenem), vitamín B2 (riboflavin)

Obsah látek v 1 sáčku: Hydrolizované kolagenové peptidy 3000mg, Kyselina hyaluronová 50mg, Vitamin C (kyselina L-askorbová) 160mg (200%), Zinek 5mg (50%), Kvasnice obohacené selenem 4,8mg, z toho selen 25 µg (45%), Vitamín B2 0,7mg (50%).

* RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení

30 sáčků.

Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ustanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Nezapomínejte na významu různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s lékařem. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Skladování

V suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Výrobce LAVERNA TRADE
Kód produktu: MD359171
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Tozax
Kód PDK 3818722
Netto 165 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.