GS Condro DIAMANT tbl.100+50 dárek 2021 ČR/SK

Doplněk stravy

Přípravek je vhodný pro všechny, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát – vazy, šlachy i kloubní chrupavky (kolena, kyčle, páteř, drobné klouby rukou a nohou) a tím si užít každý den bez omezení v pohybu! více

Produkt není dostupný

Přípravek je vhodný pro všechny, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát – vazy, šlachy i kloubní chrupavky (kolena, kyčle, páteř, drobné klouby rukou a nohou) a tím si užít každý den bez omezení v pohybu! více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Condro DIAMANT tbl.100+50 dárek 2021 ČR/SK"

GS Condro Diamant je doplněk stravy v dárkovém balení ve formě tablet, který obsahuje glukosamin sulfát a komplex Diamant Fortescin. Glukosamin sulfát je tělu vlastní látka. Revoluční komplex Diamant Fortescin obsahuje vitamin C a extrakt z plodu Kaštanu koňského (Aesculus hippocastanum). 

V přípravku GS Condro Diamant je obsaženo v denní dávce 1600 mg čistého glukosamin sulfátu v garantované kvalitě Clini-Q. Originální kvalita Clini-Q je zárukou správného a vždy stejného obsahu čistého glukosamin sulfátu v denní dávce. Každá šarže GS Condro DIAMANT je kontrolována na obsah glukosamin sulfátu v mezinárodně akreditované laboratoři.

Použití

Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Kaštan koňský (Aesculus hippocastanum) je antioxidant a podporuje normální činnost kloubů (pohyblivost).

Pro snazší polykatelnost mají tablety GS Condro speciální tvar a povrchovou úpravu ETS2-TABS.

Přípravek je vhodný pro starší osoby, aktivní i rekreační sportovce a lidi zatěžující klouby - těžce pracující nebo osoby s nadváhou.

Doporučená dávka pro dospělé je 2 tablety 1x denně, pro děti od 12 let 1 tabletu denně.

Tablety můžete užívat najednou nebo rozděleně do dvou denních dávek, nejlépe s jídlem nebo po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Ideálně užívat spolu s jídlem.

Složení

Přípravek obsahuje Glukosamin sulfát.2KCl, plnidlo (mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, hydroxypropylmethylcelulóza), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina askorbová, potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), barvivo.

V 1 tabletě je obsaženo: Krystalický glukosamin sulfát 2KCl 1061,3 mg (odpovídá čistému glukosamin sulfátu Clini-Q) 800 mg, Aescin 20 mg, Vitamin C 6 mg (7,5%*).

* RVH - referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých.

Balení obsahuje 120 tablet.

Upozornění

Přípravek není určen těhotným a kojícím ženám a dětem do 12 let. Výrobek je bez cukru, bez lepku i bez laktózy.

Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD383176
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: GS
Kód PDK 4637444
Netto 317 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.