GS Condro Diamant 100+50tbl Limitovaná edice 2022 ČR

Pro mimořádnou úlevu! Glukosamin sulfát, aescin a vitamín C pro tvorbu kolagenní sítě kloubních chrupavek. více

Produkt není dostupný

Pro mimořádnou úlevu! Glukosamin sulfát, aescin a vitamín C pro tvorbu kolagenní sítě kloubních chrupavek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Condro Diamant 100+50tbl Limitovaná edice 2022 ČR"

Extrémní síla a maximální úleva pro klouby a jejich okolí. Jedinečná kombinace nejvyšší dávky glukosamin sulfátu v kvalitě Clini-Q® s aescinem a vitaminem C, který přispívá k tvorbě kolagenní sítě kloubních chrupavek. Mimořádný účinek GS Condro® byl prokázán klinickou studií Revmatologického ústavu.

Použití:
Dospělí: 1 × denně 2 tablety nebo 2 × denně jedna tableta, Děti od 12 let: 1 tableta denně. Tablety lze užít kdykoliv během dne. Pro maximální efekt je vhodné přípravek užívat trvale.

Složení:
V 1 tabletě je obsaženo: Krystalický glukosamin sulfát 2KCl 1061,3 mg (odpovídá čistému glukosamin sulfátu Clini-Q) 800 mg, Aescin 20 mg, Vitamin C 6 mg (7,5%*). * RVH - referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých Glukosamin sulfát.2KCl, plnidlo (mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, hydroxypropylmethylcelulóza), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina askorbová, potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), barvivo.

Velikost balení:
150 tablet

Upozornění:
Není určeno těhotným a kojícím ženám a dětem do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 ˚C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD386188
Kód PDK 4679339
Netto 311 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.