Evelle tbl.60

Doplněk stravy

Obsahuje zinek a biotin, které přispívají k péči o pleť a vlasy, a dále SelenoPrecise® (organický selen), který přispívá k péči o nehty. . více

Produkt není dostupný

Obsahuje zinek a biotin, které přispívají k péči o pleť a vlasy, a dále SelenoPrecise® (organický selen), který přispívá k péči o nehty. . více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Evelle tbl.60"

Vrásky se objevují ve chvíli, kdy pleť ztrácí schopnost vlastní obrany před neúprosným stárnutím.  Přípravek poskytuje pleti optimální směs deseti bioaktivních látek (unikátní pleťový antioxidant - pyknogenol, selen, zinek, křemík, biotin, vitamin C a E, Bio-Marine Complex, lykopen a extrakt z borůvek - pro zlepšení zraku), které její obranné mechanismy podpoří, a to zevnitř.  Pleť získá zářivější a hedvábnější vzhled, vlasy budou bohatší a nehty pevnější.

Použití

Působí proti známkám stárnutí - proti vzniku vrásek a změnám pigmentace, vyživuje pleť tak, aby zůstala elastická a pevná, zlepšuje schopnost pokožky udržet si vlhkost, odstraňuje "unavený" vzhled pleti i očí, dává vlasům bohatost a zářivý lesk, zpevňuje nehty.

Doporučuje se užívat optimálně 3 měsíce.

Složení

Pyknogenol, selen, zinek, křemík, biotin, vitamin C (kyselina askorbová, vitamin E (tokoferol alfa), Bio-Marine Complex, lykopen, extrakt z borůvek.

Velikost balení

60 tablet.

Výrobce PHARMA NORD
Kód produktu: MD246877
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 5709976456204
Netto 145 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.