Capimin tbl.100

Doplněk stravy

Doplněk stravy s obsahem vitaminů, minerálních látek a přírodních extraktů, které přispívají k udržení normální funkce pokožky a vlasů. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy s obsahem vitaminů, minerálních látek a přírodních extraktů, které přispívají k udržení normální funkce pokožky a vlasů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Capimin tbl.100"

Hořčík se podílí na syntéze bílkovin a spolu s vápníkem se podílí na procesu dělení a specializaci buněk

Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů nehtů a pokožky, přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, ke snížení míry únavy a vyčerpání

Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů, pokožky a sliznic. Současně přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k metabolismu makroživin.

Vitamín B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu

Přeslička rolní (Equisetum arvense) přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů a je zdrojem vodorozpustného křemíku.

Sirné aminokyseliny methionin a cystin jsou součástí bílkovin vlasů a kůže.

Použití

Děti 1 tableta denně, dospělí 1- 2 tableta denně. Vyšší účinnosti se dosáhne konzumací po jídle (oběd případně večeře), zapít dostatečným množstvím tekutiny. Vhodné pro dlouhodobé užívání (minimálně 1 měsíc, optimální doba 3 měsíce).

Složení
Vápník, hořčík, zinek, extrakt přesličky rolní (zdroj vodorozpustného křemíku), kyselina pantothenová, biotin, L-methionin, L-cystin, kyselina paraaminobenzoová (PABA), vitamín B6, přírodní multiminerální komplex Aquamin (obsahuje bioaktivní vápník, hořčík a dalších 74 stopových prvků). 
Methionin 150 mg, cystin 75 mg, vápník 75 mg (9,375 % DRHP), hořčík 30 mg (8% DRHP), kyselina paraaminobenzoová (PABA) 30 mg, zinek 7,5 mg (75% DRHP), extrakt přesličky rolní (7% křemíku) 50 mg, kyselina pantothenová 10 mg (166,6 % DRHP), vitamín B6 1 mg (71,4 % DRHP), biotin 75 ug (150% DRHP). DRHP - denní referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.

Velikost balení

100 tablet.

Upozornění

Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Výrobce AGROBAC
Kód produktu: MD272061
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8594029930568
Netto 174 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.