DUCRAY Anacaps Progressiv-chronic.vyp.vlasů cps.30

Doplněk stravy

Ducray Anacaps Progressiv je doplněk stravy pro vlasy vyvinutý pro doplňkovou péči při chronickém vypadávání vlasů. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů. je určen pro dospělé od 18 let. více

Produkt není dostupný

Ducray Anacaps Progressiv je doplněk stravy pro vlasy vyvinutý pro doplňkovou péči při chronickém vypadávání vlasů. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů. je určen pro dospělé od 18 let. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"DUCRAY Anacaps Progressiv-chronic.vyp.vlasů cps.30"

Ducray Anacaps Progressiv je doplněk stravy pro vlasy vyvinutý pro doplňkovou péči při chronickém vypadávání vlasů. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů. Je určen pro dospělé od 18 let.
Vlas je tvořen především z proteinu keratinu, jehož základem je aminokyselina cystein. Chronické faktory (hormonální nebo vaskulární) mohou narušit vlasový cyklus a způsobit chronické nebo opakované vypadávání vlasů.

Originální složení Anacaps Progressiv dodává vlasovému folikulu biotin (vitamin B8), zinek a selen, které přispívají k udržení normálního stavu vlasů, a vitamin B6, který přispívá k normální syntéze cysteinu. Navíc vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity. Selen, zinek a vitaminy C, B2 a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Účinné látky:
- biotin, zinek a selen přispívají k udržení normálního stavu vlasů
- vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu (aminokyselina, která je součástí keratinu) a k regulaci hormonální aktivity - selen, zinek a vitaminy C, B2 a E působí jako antioxidanty.


Použití:
Jedna tobolka ráno, zapít velkou sklenicí vody. Doporučuje se užívat po dobu 3 měsíců. Tento doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Doporučená denní dávka: 1 tobolka.

Složení:
Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, zahušťovadlo: hydroxypropylmethyl celulóza, kyselina L-askorbová, nikotinamid, síran železnatý, DL-alfa-tokoferyl-acetát, monohydrát síranu zinečnatého, D-pantothenan vápenatý, protispékavá látka: stearan hořečnatý, oxid křemičitý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, molybdenan sodný, barviva: oxid titaničitý, oranžová žluť *, kyselina listová, seleničitan sodný, biotin, *- Může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí, **Neobsahuje lepek, **

Velikost balení:
30 tobolek

Značka Ducray
Výrobce PIERRE FABRE DERMO
Kód produktu: MD341004
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3517779
Netto 63 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.