GS Intensun 60+30 kapslí

Doplněk stravy

Krásné, intenzivní opálení a hedvábná pleť. Originální komplex BellCaroten pro krásné hnědé opálení, obohacený o extrakt z měsíčku lékařského, aloe vera, selen a biotin. více

Produkt není dostupný

Krásné, intenzivní opálení a hedvábná pleť. Originální komplex BellCaroten pro krásné hnědé opálení, obohacený o extrakt z měsíčku lékařského, aloe vera, selen a biotin. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Intensun 60+30 kapslí"

Nová originální receptura pro krásné, intenzivní opálení a hedvábnou pleť. Přípravek obsahuje menší kapsle, pro pohodlnější užívání.

GS Intensun je vyvinutý na základě nejnovějších poznatků současné dermatologie a farmacie speciálně pro opalování na slunci i v soláriu. Nová originální receptura představuje unikátní kombinaci BELLcarotenu®, zkrášlujících a regeneračních složek a díky tomu působí na Vaši pokožku ve všech fázích opalování.

Přípravek je určený pro všechny, kdo chtějí krásné hnědé opálení, které dlouho vydrží, a navíc chtějí udělat maximum pro krásu, jemnost a hebkost své pokožky během opalování i po něm.

Nová vylepšená receptura přináší:
- BELLcaroten® – originální komplex karotenoidů (beta-karoten, lutein, lykopen) vyvinutý společností Green-Swan Pharmaceuticals, který podporuje krásné zhnědnutí pokožky.

- Zkrášlující složky pro krásu a hebkost Vaší pokožky – Aloe vera přispívá ke krásné, hebké rozjasněné a zdravé pokožce celého těla. Selen díky svým antioxidačním účinkům chrání tělo před volnými radikály, které vzniká při UV záření a podporuje mladistvý vzhled pokožky.

- Regenerační složky – Měsíček lékařský pomáhá zklidnit pokožku po opalování, biotin přispívá k regeneraci pokožky a vlasů a napomáhá k pevným nehtům.

Použití:
1 kapsle denně 4 týdny před opalováním, během opalování a 4 týdny po opalování

Složení:
obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), nosič (sójový olej), měsíček lékařský – extrakt, aloe vera – extrakt, beta-karoten, emulgátor (sójový lecitin), protispékavá látka (oxid křemičitý), lutein, lykopen, seleničitan sodný, biotin, barviva (oxid železitý, hlinitokřemičitan draselný)

Jedna tableta obsahuje komplex karotenoidů BELLkaroten 9,5 mg, Měsíček lékařský (extrakt z nati 4:1) 10 mg, Biotin 50 mcg (100 % RHP*), Selen 55 mcg (100 % RHP*), Aloe vera (extrakt z listů 4:1) 10 mg.

* RHP = referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých

Velikost balení:
90 kapslí

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let a těhotné ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek je bez lepku a bez laktózy.

Skladování:
V suchu při teplotě 10–25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD330062
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3290781
Netto 70 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.