Walmark Cell Shield PROTECT 30tbl

Doplněk stravy

Cell Shield PROTECT je vědecky podpořený komplex antioxidantů určený zejména pro ochranu buněk v NOCI, kdy tělo odpočívá a regeneruje nejvíce. více

Produkt není dostupný

Cell Shield PROTECT je vědecky podpořený komplex antioxidantů určený zejména pro ochranu buněk v NOCI, kdy tělo odpočívá a regeneruje nejvíce. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Cell Shield PROTECT 30tbl"

Komplexní ochrana proti volným radikálům poškozujícím buňky, pro zdravé stárnutí.

Předpokládá se, že naše generace bude žít déle, než žila generace našich prarodičů. Nedovolte, aby příznaky stárnutí omezovaly kvalitu vašeho života.

Stárnutí začíná na buněčné úrovni, hluboko uvnitř našeho těla. Ve své podstatě se jedná o fyziologické změny buněk a ztrátu buněčné vitality v průběhu našeho života. To je způsobeno jednak geneticky a jednak vlivem prostředí: buněčného (vliv oxidativního stresu a změny na DNA) a vnějšího (vliv stravy, stresu, infekcí).

Udělejte to nejlepší pro podporu zdravého stárnutí. Cell Shield PROTECT je vědecky podpořený komplex antioxidantů určený zejména pro ochranu buněk v NOCI, kdy tělo odpočívá a regeneruje nejvíce.

L-karnosin
- se v těle přirozeně vyskytuje zejména v orgánech se zvýšenými energetickými nároky, jako je mozek, CNS a srdce. Jeho množství však s věkem rapidně klesá.

Vitaminy B2, C a zinek
- působí jako velmi účinné antioxidanty, které bojují proti nadměrnému množství volných radikálů v těle. Za jejich vznik může například nevyvážená strava, konzumace alkoholu, kouření, stres, ale také znečištěné životní prostředí nebo UV záření, které prokazatelně urychlují příznaky stárnutí.

Vitamin C
- je prospěšný pro tvorbu kolagenu a společně se zinkem pomáhá udržet pleť pružnou a pevnou, což je žádoucí pro mladistvý vzhled.

Zinek
- rovněž důležitý pro metabolismus základních živin, udržení ostrého zraku a podporuje také kognitivní funkce (jako je paměť, koncentrace či jasná mysl).

Použití:
1–2 tablety denně, zapít tekutinou. Užívejte ráno nejlépe se snídaní. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

Složení:
látky protispékavé (uhličitan vápenatý, celulosa, stearát hořečnatý, oxid křemičitý, talek), L-karnosin, kyselina L-askorbová, rutin (prášek), stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), citrát zinečnatý, barvivo (oxid titaničitý), koncentráty (jablko, černý rybíz, ředkvička, spirulina), triglyceridy, riboflavin

Denní dávka obsahuje (1 tableta):
L-karnosin 250,0 mg (**), Vitamin C 150,0 mg (187 %*), Rutin 30,0 mg (**), Vitamin B2 (riboflavin) 0,7 mg (50 %*), Zinek 5,0 mg (50 %*).

*RHP - referenční hodnota příjmu
**RHP nestanoveno

Velikost balení:
30 tablet

Upozornění:
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ukládat mimo dosah dětí.

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD366156
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Walmark
Kód PDK 3878338
Netto 56 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.