JAMIESON Hořčík 250mg tbl.90

Doplněk stravy

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k správné činnosti nervové soustavy, k psychické činnosti, k činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí a zubů. více

Produkt není dostupný

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k správné činnosti nervové soustavy, k psychické činnosti, k činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí a zubů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"JAMIESON Hořčík 250mg tbl.90"

Doplněk stravy, Jamieson Hořčík 250mg přispívá ke snížení míry únavy a  vyčerpání, k správné činnosti nervové soustavy, k  psychické činnosti, k činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí a zubů. Podílí se na procesu dělení buněk a přispívá k normální syntéze bílkovin.

Použití

Dospělí: 1 tableta denně s jídlem, nebo se poraďte s lékařem.

Složení

Každá tableta obsahuje: Hořčík – elementární (komplex oxidu, mléčnanu, glukonanu) 250 mg (66,6% Referenční hodnoty příjmu)

Složení: nosič (celulóza), oxid hořečnatý, leštící látka (rostlinná kyselina stearová, rozpustná celulóza), glukonan hořečnatý, mléčnan hořečnatý, emulgátor (oxid křemičitý), barvivo (oxid titaničitý), leštící látka (hydroxypropylceluloza), nosič (modifikovaná celulózová guma).

Balení obsahuje 90 tablet

Upozornění

Není určeno pro deti. Těhotné a kojící ženy by se měly o  užívání přípravku poradit s lékařem. V  ojedinělých případech se mohou vyskytnout zažívací potíže, např. průjem. Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy, nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

 

Značka Jamieson
Výrobce JAMIESON
Kód produktu: MD306118
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3031862
Netto 134 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.