JAMIESON Selen+betakaroten 50mcg vit.C+E tbl.60

Doplněk stravy

Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k správné funkci imunitního systému, štítné žlázy a přispívá k normální spermatogenezi. Selen přispívá k udržení optimálního stavu vlasů a nehtů. více

Produkt není dostupný

Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k správné funkci imunitního systému, štítné žlázy a přispívá k normální spermatogenezi. Selen přispívá k udržení optimálního stavu vlasů a nehtů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"JAMIESON Selen+betakaroten 50mcg vit.C+E tbl.60"

Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k správné funkci imunitního systému, štítné žlázy a přispívá k normální spermatogenezi. Selen přispívá k udržení optimálního stavu vlasů a nehtů. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek a dásní. Vitamíny C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Použití

Dospělí užívají 1 tabletu denně spolu s jídlem. O případné úpravě dávkování se poraďte s lékařem anebo lékárníkem.

Složení

Každá tableta obsahuje: Vitamín E (d-alfa tokoferyl acetát) 10 IU/6,7 mg (55,8 %*), Beta-karoten 5 000 IU/3 000 μg (375 %*), Vitamín C (kyselina askorbová) 60 mg (75 %*), Selen 50 μg (90 %*)

*RHP – Referenční hodnota příjmu

Složení: protispékavá  látka  (fosforečnan  vápenatý),  nosič (celulóza), kyselina askorbová, selen, betakaroten, d-alfa toko-feryl acetát, leštící látka (rostlinná kyselina stearová, rozpustná celulóza,  hydroxypropylcelulóza,  oxid  křemičitý,  rostlinný stearan hořečnatý).

Balení obsahuje 60 tablet.

Upozornění

Skladujte při teplotě 15–25  °C, mimo dosahu malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Výrobce JAMIESON
Kód produktu: MD380421
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Jamieson
Kód PDK 4599107
Netto 55 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.