Vitar/Rev.Vápník+hořčík+zinek+vit.D3+K1 tbl.100+50

Revital Vápník, Hořčík, Zinek + vitaminy D3 a K1 je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek, vitamin D3 a K1. více

Dočasně nedostupné

214 Kč

Revital Vápník, Hořčík, Zinek + vitaminy D3 a K1 je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek, vitamin D3 a K1. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Vitar/Rev.Vápník+hořčík+zinek+vit.D3+K1 tbl.100+50"

Revital Vápník, Hořčík, Zinek+vitaminy D3 a K1 je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek, vitamin D3 a K1.

Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky, k udržení normálního stavu kostí, k udržení normálního stavu vlasů, k udržení normálního stavu nehtů a také k normální funkci imunitního systému

Vápník přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti svalů, k normální funkci nervových přenosů, je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a pro udržení normálního stavu zubů.

Hořčík přispívá k normální činnosti svalů, k normální syntéze bílkovin, k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k udržení normálního stavu kostí a k udržení normálního stavu zubů.

Vitamín D přispívá k udržení normálního stavu kostí, k normální hladině vápníku v krvi a k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu.

Vitamín K přispívá k udržení normálního stavu kostí.

Použití

Užívejte 1-2 tablety denně a zapijte je dostatečným množstvím tekutiny.

Složení

Jedna tableta obsahuje: Vápník 320 mg (40%*), hořčík 100 mg (26,7%*), zinek 8,5 mg (85%*), vitamín D3 5 mcg (100%*), vitamín K1 45 mcg (60%*).

*RHP-referenční hodnota příjmu

Dále výrobek obsahuje: Uhličitan vápenatý, plnidlo sorbitol, oxid hořečnatý, protispékavou látku mikrokrystalickou celulózu, citrát zinečnatý, protispékavou látku polyethylenglykol (PEG 6000), stearan hořečnatý, talek, cholekalciferol, fylochinon. 

Velikost balení

100 + 50 tablet zdarma.

Upozornění

Není určeno pro děti do 12 let. Doplněk stravy neobsahuje cukr. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Značka Vitar
Výrobce VITAR
Kód produktu: MD287094
Kód PDK 2793629
Netto 258 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.